Quantcast

Kaip darbdaviai elgiasi su vaikų turinčiais darbuotojais?

Grįžti į straipsnį

Stepui

Stepui portretas
Dar neaišku, ar čia tavo boba bergždžia, ar tu pats beveislis. O gal šiaip ožkakrušys? Nieko nuostabaus, jei ožka nepagimdo tau nė vieno vaiko, tik prie ko čia darbas ir darbdavys?

na

na portretas
labai skaitosi jei direktorius ar viršininkas yra giminaitis t.y. sesers brolis ... biuletenių kalnai darbo jokio, o darbus išdalina kitiems. Grįžta po biuletenio vėl biuletenis ir t.t. kaip gerai kai dasrbdavys giminė.

...

... portretas
Ir kas čia su mumis pasidarė, kas čia gyvenimo Vertybes sukeitė, KODĖL manoma kad parsidavinėt darbdaviui ESĄ gerai, o štai vaiką augint - tik bėda, kurią reikia kažkaip atstumt (su darbdavio pagalba ar be - ne esminis skirtumas). Bet tai - TIPINIS tų liber'alų mąstymas: "Samdinys MAN (ir DABAR!) neša pelną, tad nedirbanti motina - tik nuostoliai; kad Šaliai reikia naujų piliečių - čia jau ne mano reikalas; jei MAN reiks, tai PAREIKALAUSIU iš valstybės kad man juodukų privežtų"... - nenašus vergų darbas, nenašus.

to Stepas

to Stepas portretas
Gerai parasei.Liuks.Bet pries isvarydamas lauk,patratink ja i visus galus,ir tarp koju jai priberk druskos su pipirais ir tegul bega i 4 puses.

Stepas

Stepas portretas
Labai gerai kad žmonės dar ir vaikų turi, ir dirba, o dirbantiems kurie turi vaikučių reikia netaip spaust prie darbo, tegu pabūna ir su vaikais, o tos , kurios bergždžios tegu aria už du, kokia nauda gyvent su bergždžia boba, kuri nepagimdo man nei vieno vaiko. Iškart vyt lauk, ir ieškot kitos, su kuria galėčiau susilaukt savų vaikų.

realybe

realybe portretas
Vat todel visi ir bega is supistos lietuvos,nes uzsienyje geriau.Noreciau kad dingtu lietuva isvis is pasaulio zemelapio.Lietuva-cia nevykes projektas NSO

Galerijos

Daugiau straipsnių