Quantcast

Jau prasidėjo: dėl emigravusių kaimynų likę už paslaugas moka daugiau

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
ka valdzia veikia jei visas skolas turi kaimynai sumoket.siluminiai turi milijonus pelno.bet nuostoliu jie neturi.nes visas skolas isdalina visam namui.kaimynai sekit kaimynus kas nemoka uz buta.bendraukit aiskinkites nes skolas visi sumokam

na

na portretas
Žmonės taupo ir vartoja mažiau, kada matėte, kad kas nors tarybiniais laikais praustųsi prisipyulęs pusę vonios vandens? O dabar visi turškiasi vos vos įsileidę. šiaip tai gėda didelė. Nežinau šalies kur taip mažai naudotų vandens, nežinau šalies- kurioje taip menkai šildytų radiatoriai.

TA-A-A-IP

TA-A-A-IP portretas
Visur skatina kuo maziau naudoti gelo vandens,nes jo atsargos senka visur,ne tik Afrikoj,o pas mus uz tai baus didesne kaina.Kaip tai suprasti? Visur taupoma,o pas mus kas,viskas atvirksciai.Suprasciau,kad uz sildyma daugiabuciuose padidetu tarifai,tektu moketi daugiau,juk syla ir negyvenanciu,isvykusiu,butai,juk neatjungsi ju is sistemos.O prie ko vanduo?Nevartoju ir nemoku.

AHA

AHA portretas
Už nemeilę artimam savo, sumokėsime iš asmeninės kišenės. Ir parduotuvėse prekės brangsta dėl tos pačios priežasties.

nuomon.

nuomon. portretas
Airijoje šaltas vanduo vartotojams tiekiamas berods nemokamai. Kita vertus,sekant tokia logika,brangiausias vanduo turėtų būti mažosiuose Europos šalyse-Andoroje,San Marine,Vatikane,Lichtenšteine.Bet taip nėra Visame vakarų demokratijos pasaulyje kuo giliau į provinciją,tuo viskas pigiau,nes valstybės dažniausiai dotuoja savo provinciją- mažindama mokesčius,remia verslą provincijoje. Lietuva-,matyt,stebuklų kraštas ir viskas,čia,manau atvirkščiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai reiskia kad pideru valdzia DIRBA ne Lietuvos ZMONEMS. Stenkites is vis NENAUDOTI vandens. EMIGRUOKIT MASISKAI is tos BANDITU VALSTYBES. AIRIJOJE zmones NEMOKA uz vandeni NE CENTO. VANDUO VISU ir DIEVO DUOTAS DYKAI. Airijoje zmones MASISKAI ATSISAKE MOKETI uz aferistu ir Briuselio degeneratu Airijai primesta mokesti. Zmoniu VIENYBE NENUGALIMAS ginklas sutvarkant burzuju goduma.

Mjo

Mjo portretas
Nieko naujo juk aukščiausiuosr valdžios postuose buve komunistai tI ir kuria komunizmą toliau

Marytė

Marytė portretas
Plėškit,kuo,daugiau,kol,kėdainiuosr,it,lietuvoj,nrliks,gyvrnyojų

Galerijos

Daugiau straipsnių