Quantcast

Ieškomas naujas „Verslios Lietuvos“ vadovas

  • Teksto dydis:

Ūkio ministerija paskelbė konkursą viešosios įstaigos „Versli Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigoms eiti. Kandidatai dokumentus gali teikti iki š. m. gegužės 5 d.

„Ieškome ambicingo profesionalo, savo patirtį ir gebėjimus pasiryžusio skirti Lietuvos ekonominiams interesams ginti užsienio rinkose. Kvietimas skiriamas visiems, kurie tiki Lietuvos žmonių verslumu ir kūrybiškumu, šalies verslo potencialu ir galimybėmis drąsiai žengti į eksporto rinkas ir vystyti startuolių ekosistemą“, – sako ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius.

Pretendentai, siekiantys eiti VšĮ „Versli Lietuva“ vadovo pareigas, privalo turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą socialinių ar fizinių mokslų srityje, mokėti anglų kalbą B2 lygiu, turėti ne mažesnę kaip 5 metų darbo patirtį, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį, išmanyti Lietuvos verslo situaciją bei problematiką, smulkiojo ir vidutinio verslo įmonių ir eksportuotojų poreikius, eksporto plėtros, Lietuvos įvaizdžio formavimo būdus, priemones ir kt.

Visi reikalavimai pretendentams ir konkurso sąlygos skelbiamos Ūkio ministerijos tinklalapyje.

Pretendentus į VšĮ „Versli Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas vertins ūkio ministro įsakymu sudaryta komisija. Atrankos komisijos posėdis vyks 2017 m. gegužės 10 d.

VšĮ „Versli Lietuva“ – verslumą ir eksportą skatinanti įstaiga, padedanti konkurencingiems verslams kurtis ir plėstis Lietuvoje – teikia mokymų, konsultacijų ir verslo partnerių paieškos paslaugas. VšĮ „Versli Lietuva“ savininko teises ir pareigas įgyvendina Ūkio ministerija.

Dabartinė VšĮ „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovaujanti įstaigai nuo 2016 m., pareigas palieka dėl šeiminių aplinkybių.


Šiame straipsnyje: Versli Lietuvavadovaskonkursas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių