Quantcast

Į merus taikantys verslininkai mojuoja investicijų korta

  • Teksto dydis:

Merų postų siekiantys verslininkai pabrėžia, kad geriau už konkurentus žino, kaip spręsti gyventojams svarbias problemas dėl investicijų ir naujų darbo vietų.

"Kas geriau, jei ne verslininkas, moka skaičiuoti pinigus ir žino, kaip efektyviau juos išleisti, - juk sunkiai pinigus uždirbame ir apgalvotai juos išleidžiame", - "Verslo žinioms" teigė bendrovės "Daumantai LT" vadovas Saulius Grinkevičius, priklausantis Lietuvos laisvės sąjungai (liberalams) - jis Kėdainiuose, kurie laikomi Darbo partijos įkūrėjo Viktoro Uspaskicho tėvonija, tiesioginiuose merų rinkimuose surinko 28,58 proc. rinkėjų balsų ir antrajame rinkimų ture susitiks su dabartine mere Darbo partijos nare Nijole Naujokiene (50,77 proc.).

Pakartotiniame balsavime dėl Biržų mero posto susirungs dar vienas verslininkas - Latvijos logistikos ir didmeninės prekybos maisto produktais įmonių grupės "Voldemars" savininkas Valdemaras Valkiūnas, kurio taktika - įtikinti gyventojus, kad Biržai, naudodamiesi užsienio ir struktūrinių fondų investicijomis, gali tapti "elitiniu miestu, ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje" - jis puoselėja keletą grandiozinių projektų: sukurti laisvą ekonominę zoną Biržuose, paremti Biržų pieno perdirbimo įmonės ir Likėnų mineralinio vandens gamyklos atkūrimo projektus, pritraukti Kataro, Jungtinių Arabų Emyratų ir Bahreino investicinių fondų konsorciumą, kad šis Biržų rajone investuotų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NAGI

NAGI portretas
Kur matyta, kad krokodilas būtų geras. Po metų, ponai, pradėsite spjaudytis.

tikrai "geras"

tikrai "geras" portretas
Jau pirmą kartą eidamas į savivaldybės rinkimus pareiškė, kad "jam reikia sklypo, bet Kauno valdžia neduoda, ir gatvės į jo namus duobėtos, gali sulūžti jo nauja prabangi mašina". Taigi po metų "buvimo" taryboje pagaliau pasiėmė gerą sklypą geroje vietoje Šiaurės prospekte, o Juozapavičiaus prosp. miestas sutvarkė, kad rato nepamestų. Taigi, tikrai dirbo kaip Kaunu "besirūpinantis" verslininkas. Valio!!! Dabar, manau, mąstai bus geeerokai didesni, jau tikrai joks meras nesipriešins

gerai permainos

gerai permainos portretas
matijosaitis versla ismano puikiai tvarkosi savo darbe,jis puikiai tvarkysis ir su kaunu.svarbiausia yra mylet kauna kauniecius ir noret gero,jis paprastas siltas zmogus gali prieit pakalbet su juo.tik eikit balsuot netingekit.turesim gera mera kuris myli kauna
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių