Quantcast

Į gyventojų sąskaitas jau suplaukė 21,5 mln. eurų GPM permokų

  • Teksto dydis:

Gyventojų pajamų mokesčio (GPM) permoka iki balandžio 13 d. grąžinta apie 135 tūkst. gyventojų, grąžinta GPM permokos suma - beveik 21,5 mln. eurų, pranešė Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI).

VMI Eltai pateiktais duomenimis, patikrinta apie 441 tūkst. pajamų deklaracijų, kuriose deklaruota GPM permoka. Iš patikrintų pajamų deklaracijų 4,3 proc. (apie 19 tūkst.) nustatyti neatitikimai su VMI turimais duomenimis.

Iš viso iki balandžio 13 d. pateikta 864 tūkst. 731 GPM deklaracijų.

Iš viso šiemet VMI buvo paruošusi 1,8 mln. preliminariųjų pajamų deklaracijų, iš kurių 1,3 mln. buvo visiškai užpildytos ir gyventojai jas galėjo pateikti nieko nekeisdami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Kaip čia yra, kad tos permokos iš viso atsiranda? Jei sodrinykai padoriai savo darbą dirbtų, tai nebūtų nei permokų, nei nepriemokų. nereikėtų pirmyn atgal pinigų pervedinėt ir labai sunkiai plušančius vaizduot. Matyt, tokiais būdais popiergraužiai sau darbo pasidaro, kad visi matytų, kokie anie reikalingi...

Kažkaip

Kažkaip portretas
tokių naujienų negirdėjau.O girdėjau kad tie kurie kreipėsi dėl permokų kaip tik nukentėjo nes paaiškėja kad jie patys už kažką valstybei skolingi:DDD))

o tai kokios kurvos

o  tai  kokios  kurvos portretas
buvo nufifine tuos 21,5 milj, euru ????????? ar vel kaltu nera ..siaip sau isaiskino ir tyliai ramiai grazino ...kaltu nera ir nebenusimato iki kito pilieciu apiplesimo --gal kita karta pavyks tyliai apiplest ir grazint nebereikes//......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių