Quantcast

Gyvūnų daroma žala žvejams didėja

Grįžti į straipsnį

jj

jj portretas
eisiu naikint pauksciu ir ruoniu kad zuvu neestu

Šiaip

Šiaip portretas
Ot niekadejai tie gyvūnai kad planetoje žemė išdryso apsigyventi... nužudyt visus iki vieno kad verslininkam pinigelių netrukdytu daryti.

Vėtra

Vėtra portretas
Nesuprantu tokio pasakymo "gyvūnų žala verslininkams" . Gal atvirkščiai - tai verslininkai braunasi į gyvūnijos pasaulį. Ginkluoti iki ausų . Gal lieka tam vargšui gyvūnui ? Gyvūnas - Dievo tvarinys neįsibrovė į verslininko būstinę ir nepadarė jam ten žalos. Kaip viena ponia laikraštyje siūlė - išpjauti medžius , kad mieste nekiltų potvynių ( nuo lapų) . Nesiūlė valyti miestą, bet pjauti medžius. Tai gal reikėtų atsisakyti mašinų ir nebūtų kam skęsti.

Prisipazinkime

Prisipazinkime portretas
Jei gyvuniukai zala daro versliniai zuklei, uzdrauskime verslininkus. Baisu ziureti pilni turgus ir parduotuves zuvu vaiku priguldyti, legaliai gaudo viska kas juda ir parduoda - verslininkai! Prisipazinkime visi sau asmeniskai, mes jau zuvis isgaudeme ir suvalgeme. Verslininkai gaus auginti, o ne gaudyti zuvi, gaudys tik zvejai megejai.

tik taip

tik taip portretas
issaudyt visus ir viska ir nauda bus zvejams ir ukininkams o paskui nupirksim is europos ir vel veisim juk pinigu tai yra o va proto nerasta

komentatoriams

komentatoriams portretas
Jūs tik tarakonų ir žiurkių nesugalvokit naikinti.

Klausimelis

Klausimelis portretas
O žveju daroma zala ruoniams ar Mazeja ???????

pilietis

pilietis portretas
vilkai kalti dabar tuonei o kkalti zvejei ir medziotojei

Teisybė: ŽVEJŲ DAROMA ŽALA GYVŪNAMS

Teisybė: ŽVEJŲ DAROMA ŽALA GYVŪNAMS portretas
Gyvūnų daroma žala žvejams didėja - tai galėjo parašyt tik psichiškai nesveikas žurnalistas.

negerai

negerai portretas
Žmogus baisus padaras: tai jis tiek išgaudė žuvis jūrose, kad jau reikia konkuruoti su ruoniais! Ir dar pasirodo, ruoniai yra priešai! Požiūro galia akivaizdi: pakeisk požiūrį ir gali elgtis kaip tau reikia.

Galerijos

Daugiau straipsnių