Quantcast

Griežtai: nuo kitų metų alkoholis – tik 20-mečiams

  • Teksto dydis:

Nuo kitų metų alkoholį vartoti bus galima tik sulaukus 20 metų, dar kartą nutarė Seimo Sveikatos reikalų komitetas.

Trečiadienį svarstydamas parlamentarų siūlymus dėl alkoholio vartojimo ribojimų, komitetas dar kartą atmetė visus siūlymus palikti dabartinę tvarką - leisti alkoholį vartoti nuo 18 metų.

Liberalė Auksė Armonaitė piktinosi, kad nuo 18 metų žmogui suteikiama daug teisių, bet neleidžiama išgerti nė taurės šampano.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prajuokino iki ašarų

Prajuokino iki ašarų  portretas
O ką mentai darys pagavus girtą devyniolikmetį? Tėvus baus, mokymo įstaigą ar laikys uždaryta kol neprisipažins koks draugas jam įpylė? Nes jis "SU SĄLYGĄ, KAD MĖŠLO NEGAVO TU DRAUGŲ NEPAŽĮSTA"

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kodėl išvis reikia vartoti tą smirdantį birzgalą-alkoholį? Kad patiktum draugams? Kad nesišaipytų barakudos? Velniop tokius čierkos draugus ir tokias kekšes, kurios kaip erkės DAŽNIAUSIAI tik alkoholio pagalba užsikaria jaunuoliams ant sprando! Kultūringas, padorus ir kilnių tikslų turintis jaunimas niekada nesivalkios po naktinklubius ir neieškos sugėrovų. Juk sakoma: PASAKYK, KAS TAVO DRAUGAS, PASAKYSIU, KAS TU ESI.

Safyras

Safyras portretas
Žmonės , norėdami išgerti ras naujus būdus apeiti įstatymus, tik ar politikai pasieks reikiamų rezultatų? Kas pavojingiau: ar žmogus , sėdintis nuo 18 metų už automobilio vairo, ar sėdintis kavinėje , alaus bare tarp draugų su alaus ar vyno taure , išmokdamas nepasigerti , bet kultūringai praleisti laisvalaikį. Gerti iš termosų brendį, alų ar vyną gal tikrai yra įdomiau, nei matyti butelius ant stalo . Juk jau buvo kovos su girtavimu Garbačiovo laikais, tik rezultatų niekas neskelbė: kiek buvo naudos, o kiek -žalos. Niekas nereklamavo alaus, vyno ar degtinės, o nemokamų renginių buvo daugiau ir įdomesnių..
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių