Quantcast

G. Nausėda paaiškino, kodėl taip išaugo skurstančiųjų skaičius

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Ne tą sukūrėme: Nė vienas iš mūsų su gervėmis neišskrendame. Visi numirštame. Numirštame dėl prastos sveikatos, jau kai ne tik dirbti, bet ir paeiti sunkiai sekasi. Lietuvoje sulaukiame prastos sveikatos, būdami skurde. Vieni oficialiai nepasiekę tos skurdo ribos, o kas antras - žemiau tos oficialiosios skurdo ribos. "Tarp dirbančių asmenų žemiau skurdo rizikos ribos buvo 8,1 proc., tarp bedarbių – 62,3 proc., tarp senatvės pensininkų – 41,7 procento. Dirbančių asmenų skurdo rizikos lygis, palyginti su 2017 metais, sumažėjo 0,4 procentinio punkto, bedarbių asmenų – padidėjo 0,8 procentinio punkto, o senatvės pensininkų – išaugo 5 procentiniais punktais." Dar kartą - neišvengiamai pablogėjus sveikatai, skurdas Lietuvoje laukia beveik kiekvieno iš mūsų. Važiuokite, kol galite, dirbti į Vakarus. Ten, tik ten, yra normali tvarka. Lietuva yra beviltiška šiuo atžvilgiu, gražūs ežerai proto neprideda. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Kęstas

Kęstas portretas
Vagis apvaginėja žmones prikimštame autobuse ir šūkaloja, kad gaudytume vagį. Tai yra šiandieninė Lietuva. Vagys yra greta mūsų, net taikosi į prezidento postą. "Prieš 2016 m. rudenį vykstančius Seimo rinkimus „MG Baltic“ buvo nusitaikęs į keturias partijas – ne tik baudžiamojon atsakomybėn patrauktus liberalus bei darbiečius, bet ir socialdemokratus bei konservatorius. Apie tai viename pokalbyje, kurį slapta užfiksavo pareigūnai, koncerno viceprezidentas R. Kurlianskis užsiminė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto rektoriui." Ką šūkaloja pirmasis konservatorių kandidatas į prezidento postą Ušackas? Atspėjote, kad gaudytume rusus, net skirtume tam rusų gaudymui daugiau pinigų, negu reikalauja mūsų įsipareigojimai NATO. Jau daugiau, nei du dešimtmečius rusai mus neva tai puola ir puola, o konservatoriai iš kiekvieno iš mūsų realiai vagia ir vagia. Kiek dar laiko mes būsime tokie patiklūs? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Penisininkas

Penisininkas portretas
Gitanai ir dar Nausėda, negi tu toks durnas ir nesupranti, kad tapai prisišnekėjusiu lūzeriu, o ne būsimu tautos vedliu. Būk protingas - gražiai pasitrauk, nurimk

melagis, kuris dar neišrinktas, o jau plauna smegenis

melagis, kuris dar neišrinktas, o jau plauna smegenis portretas
Prezidento privilegija rūpintis valstybės išlikimu, Europos ir pasaulio politika, o ne brangsta ar nebrangsta viskas Lietuvoje. Mes patys matome kad brangsta. Nausėda prieš euro įvedimą irgi čiulbėjo - kainos nekils. Nebalsuosiu.

retorinis klausimas

retorinis klausimas portretas
Ar Kauno dieną nusipirko Nausėda ar konservatoriai?

Tigris

Tigris portretas
Kas dideja pensijos? Primeta kelis eurus o kainos kyla siaubingais tempais.Tris kart viskas brangiau o pridejo kelis eurus. Negi galvojat ,kad jei pensininkas-tai skaiciuoti nemokantis idiotas. Jei visu sirdyse butu Lietuva-visi geriau gyventum.Dabar tik mano kisene didziausias tikslas.Ir pavaizduoti kas didesnis patriotas. Pravaziuoju pro nuosavu namu kvartala- ko didene pilis-butinai veliava kabo-suprask patriotas gyvena.Juokas pro asaras.

Vilma

Vilma portretas
Kai patys prisproge kas jiems tie paprasti žmonės

Sūkčiai jūs sūkčiai,galvojate kad lietuviai nemoka skaičiuot

Sūkčiai jūs sūkčiai,galvojate kad lietuviai nemoka skaičiuot portretas
Vagiate iš mūsų vargšų ir juokiatės .Ateis laikas kaip jūs likimas nubaus.Visus jus tik į kalėjimą susodinti.

šiaip tikrai

šiaip tikrai portretas
jei nebūčiau girdėjes jo buvusių pranašysčių, išvedžiojimų dėl nekilnojamo t.burbulo sprogimo, dėl euro, dėl kokiu priežasčiu gyvenam blogai, gal ir patikėčiau.Bet dabar jį laikau paprasta banko torpeda paleista pamušti kelio panašiai kaip kad kai kurie pramušinėjo kelius MG boltik'o aštuonkojui.Jis paprasčiausias asocialas.Tik ne iš vargingųjų luomo.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Tas sukčius tegul savo mordos į ekranus nekiša.Pamenate kaip jis stenėdavo prieš lito keitimą į eurus?Girdi niekas nebrangs,niekas nepasikeis.O dabar tai tas jo auras atpigo ligi lito t.y.3,4528...karto.Ekonominis sukčius su pletkininkės bobos liežuviu ir tiek.

Bunkeris

Bunkeris  portretas
Nesąžiningi mokesčiai ir politikų nenoras pripažinti nesąžiningus mokesčius - nesąžiningais , išaugino skurstančiųjų skaičių ... Ar Lietuvą kada nors galėsime vadinti sąžiningų mokesčių šalimi - nežinau ...

TAI BENT

TAI BENT portretas
Žemiau skurdo ribos gyvenančių žmonių skaičiaus augimą Lietuvoje pernai lėmė... pragyvenimo lygio augimas, teigia SEB banko prezidento patarėjas, ekonomistas Gitanas Nausėda.

...

... portretas
UI, negi bankininkas nuskurdo?..

ipolitas

ipolitas portretas
Kodel jis mums turi aiskinti?

Ubagai

Ubagai portretas
G Nausėda mes tavęs nerinksim į prezidentus!!!

gal

gal portretas
uztenka pudrint zmonems akis ir stengtis uzimt /nkvd/isto kede kuri priklausytu ne mafijos atstovui......

tik taip

tik taip portretas
matyt pats patyre sunkia dali gal bankas savo pakalika apgavo bet realiausia nori patekt i prezidentus ir priartet prie rinkeju

Galerijos

Daugiau straipsnių