Quantcast

G. Nausėda: jei visą laiką žmogus galvoja apie pinigus – kažkas ne taip

Grįžti į straipsnį

x

x portretas
ponaiti banko analitike o apie koki tu kasnį galvoji juk matosi kad skylė yra ne bloga prie lovio kėdė kur matyta vos aprepti gali ir be jokio darbo pinigus lupsi o kas toliau bus ,, kur liaudies pragyvenimo šaltinis jokios kalbos tik reitingus semia ir pilnas džiaugsmo va koks aš esu geras , bet tavo gėri juk matėm kada tau duodavo klausima žurnalistai ką sakydavai kraipei kalba bet koki blefa varei bet ne į ta puse žiūrėjai nieko iš tavo džiugesio nebus ir nėra ką tau šakotis nuleisk garus ir sedėk prie savo darbo, tu jokio gero darbo nesukursi ir nelauk iš tavo noro nieko,

n...

n... portretas
Oi tas Nausėda, Nausėda... na, ar rasi Lietuvoje daugiau savim patenkinto asmens...

Justas

Justas portretas
Lietuvos eilinis rinkėjas yra nepakankamai išsilavinęs, kad rinktų tokio tipo žmones kaip Nausėda. Jam nepatinka apsišvietę, kultūringi, mokantys kalbas. Rinkėjui reikia tokio pat kaip jis, gal policininko, gal komunistiškai mąstančio kuris atimtų ir padalintų.

...

... portretas
Kai milijonus vartai... taip, tuomet jau galima ir savo malonumui pagyvent, nesveika tuomet tik apie juos.

komedija

komedija portretas
Jau šlykštu...Šalia straipsnio užsienio banko reklama:)))

regis

regis portretas
visa bėda --kad NAUSĖDA iki šiol NESUVOKIA,-------koks žmogus gali būti prezidentu,------ ir todėl jis daugelį metų LABAI nori juo būti,----------ko gero, jis pastebėjo, kad pagal buvusių ir esamo prezidento LAIKYSENĄ gali būti bet kas,-----------tačiau jis NEPASTEBI--kokį prezidentą nori turėti ŠALIES GYVENTOJAI.

dfrg

dfrg portretas
Tik ne ta bankinynka, nes kainos jam nekyla , viskas tik pinga, slykstus tipas

A.R

A.R portretas
Jis galvoja apie prezidento kėdę kuri prikimsta $ o ne apie smulkius LT piliečius!

taip

taip portretas
Bankai baigia visiskai nuskurdint Lietuva ir zmones.Nemanau,kad atsiras nors vienas balsas uz bankininkus.

galvojantis kaip pragyventi. O tam reikia pinigų, Nausėdai.

galvojantis kaip pragyventi. O tam reikia pinigų, Nausėdai. portretas
Nebalsuosiu už Nausėdą. Niekada!

daina

daina portretas
Bepigu siam bankininkui apie pinigus negalvoti, kai jis ju turi SOCIAI

Andrius

Andrius portretas
Teisingai sako! Nes jis galvoja tik apie labai didelius pinigus,o tada gaunasi kažkas taip 1000000$,o ne taip 0,01$

Taip ir toliau, seni Kęstai. Tavęs laukia nemokamas gydymas

Taip ir toliau, seni Kęstai. Tavęs laukia nemokamas gydymas  portretas
Vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.

Anonimas

Anonimas portretas
taip kai trūksta pinigėlių tai ir galvoji kaip išgyventi o be pinigų nieko negausi įdomu ar nupirktu Nausėda man maisto šiai vienai dienai išgyventi ir įdomu ar pigiausius produktus dėtu į krepšelį ar tokius kaip sau kad perka na bet jei filmuotų tikriausiai nupirktų skanėstų būtų įdomu pamatyti

geda

geda portretas
visai zmogus nesigaudo situacijoj matyt is savo ofiso ir namo kur viskas nupirkta ir atlygis ne minimumas o prezidentu nori nors ir teta nieko nezino apie baudziauninku bukle taigi nieko naujo

sauli

sauli portretas
Apie ką galvotų pons Gitans gaudamas minimalų atlygį,kurį gauna didžioji dalis Lietuvos?Sako reikia prasimanyti kažkaip tų pinigėlių.Atrodo nesėdžiu koja ant kojos sumetęs,bet.....Pasiūlys imti paskolą,kažką savo pradėti-atsidursi prie konteinerio.Lietuvoje paėmęs paskolą daugeliu atveju atsiduri prie suskilusios geldos.

Kęstas

Kęstas portretas
Likit sveikos, mielos pardavėjos. Švilpkit iš čia, kaip vėjas.. Jei likusių Lietuvoje vyrų profesija dažniausiai yra vairuotojai, tai likusių Lietuvoje moterų profesija dažniausiai yra pardavėjos. Vairuotojus išstumia iš darbo rinkos autonominiai automobiliai, kuriuos pagal ką tik priimtą įstatymą leidžiama Lietuvoje bandyti. Pardavėjas iš darbo išstumia "Amazon" kompanijos robotai, kurie patys pardavinėja klientams prekes. Kaip tie robotai dirba? Į parduotuvę automatiškai įleidžiami tik tie žmonės, kurie turi "Amazon" programėlę telefonuose.

Kęstas

Kęstas portretas
"Kiekvieną kartą, kai klientas patraukia daiktą iš lentynos, "Amazon" teigia, kad tas daiktas automatiškai įtraukiamas į kliento internetinės paskyros krepšelį. Jei klientas grąžina prekę į lentyną, "Amazon" pašalina ją iš kliento virtualaus krepšelio.Vienintelis technologijos dalykas, leidžiantis tai padaryti, kybo virš parduotuvių lentynų - mažų kamerų masyvai, šimtai jų visoje parduotuvėje. "Amazon" nesako daug apie tai, kaip veikia sistema, išskyrus teiginį, kad tai apima sudėtingą kompiuterių matymo sistemą ir mašininio mokymosi programinę įrangą. Vertimas: "Amazon" technologija gali matyti ir identifikuoti kiekvieną parduotuvėje esantį daiktą be specialaus lusto pritvirtintos prie kiekvienos sriubos pakuotės ar kiekvieno krepšelio su mišiniu bėgikui."

Kęstas

Kęstas portretas
Sakote, Lietuvos moterys tokios pigios, kad Maxima tokių fokusų niekada nedarys. Mūsų moterys tikrai kantrios ir pigios. Bet kameros ir kompiuterinių programų kopijos yra dar pigesnės. Maxima griebia kiekvieną galimybę sutaupyti, kaip alkana vilkė musę. Lietuvos moterims reikia pradėti ieškoti naujų specialybių, kaip, beje, ir Lietuvos vyrams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Koks skaitmeninimo poveikis darbo rinkai - ir visai visuomenei? "Nors atsiranda daug naujų darbo vietų, bet dažnai - kitiems žmonėms. Konkrečiai, susidaro daugiau aukštos kvalifikacijos darbo vietų ir daugiau darbo vietų, kur reikalinga tik nedidelė kvalifikacija - bet tas darbas apmokamas atitinkamai prastai. Tai ypač pasakytina apie vyresnio amžiaus žmones, stipriausiai paveiktus fizinio darbo išnykimo. Dabar jie praleidžia daug laiko žiūrėdami televizorių. Daugelis iš jų lieka ilgalaikiai bedarbiai. Todėl jiems sunku rasti žmoną. "Moterys paklausia: kodėl turėčiau susituokti su tuo lūzeriu?" Taigi, tokie vyrai turi mažiau vaikų. Regionuose, kuriuose yra ypač daug tokių žmonių, smurtas auga. Amerikoje nemažai balsų atiduota Donaldui Trumpui būtent šiuose regionuose, kaip matome praeituose JAV prezidento rinkimuose." Lietuvoje politinis nestabilumas irgi auga, kaip įsitikino Landsbergiai bei Eligijus Masiulis. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką.)

Vadakste

Vadakste portretas
Pone Nausedai, taip garsiai nesakyk visiems Lietuvos zmonems.,nes cia tinka tik turtuoliams.milijonieriams. nes dauguma zmoniu gyvename nuo iki.Paklausk ju kada jums bus gana.

tadas

tadas portretas
lietuvos šiukšlė.

Musu Zmogus

Musu Zmogus  portretas
Teisingai sako. Pinigai, aisku svarbu, bet ne svarbiau uz gyvenima! Yra zmoniu kurie turi pakankamai pinigu oriam gyvenimui, bet gyvena lyg saves nekstu- tai budinga nemazai daliai senjoru LT. Pinigai yra priemone geresniam gyvenimui, bet ne visada reikia ju daug.

ar

ar portretas
jis čia specialiai tyčiojasi iš žmonių?

aha

aha portretas
tai jau tikrai.Algos į rankas-380€, už šilumą-100€.Tai apie ką galvot?

Anonimas

Anonimas portretas
Žinoma kad kažkas ne taip. Bet ne su žmogum, o su gyvenimo sąlygomis, kurios priverčia žmogų visąlaik galvoti apie pinigus. Jei gaus algą pakankamą išgyventi, taip nesigalvos.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Nausėdai reikėtų visą laiką galvoti apie progresįnį mokestį valstybei, ir stoti į kovą už tai. Tada daugeliui atpultų mąstymas apie pinigus.Dabar pigaus statisto vapalionė iš aukštos tribūnos...

s v e n t a s i s

s v e n t a s i s  portretas
lai pirma jis i save pasiziuri tai ko jis bega paskui pinigus ir kraunasi svetimu zmoniu prakaitu pinigus

mulkiui optmistui

mulkiui optmistui portretas
Deja. Bankui paslaugas teikiu aš. Bankui pervedamas mano atlyginimas, bankas naudojasi mano pinigais, o už jų skaičiavimą-paslaugas ima mokestį. Tai gal man privalėtų mokėti už paslaugas, leidimą naudotis mano pinigais?

Anonimas

Anonimas portretas
KODEL NELEIDZIAT KOMENTUOTI?

Anonimas

Anonimas portretas
Nu blet 90% lietuviu yra psichai nes kasdiena galvoja apie pinigus kaip pragyventi uz kapeikas iki algos. Ir sitas PIDERIS taikosi i prezidento kede. Runkeliams rinkti nereikes - Washingtono Obkomas paskirs, o Vaigausko kompiuteriai suges stai runkeliai jau ir turi reikalinga prezidenta.Gales pulti rusus kol negaus atomine bombike ant Lietuvos.

Gitanas=ČIGONAS

Gitanas=ČIGONAS portretas
Gudruti, VIENO turtingo naujalietuvio paprašė nupirkti duonos alkaniems vaikams, tai jis paklausė - "tai kodėl jie nevalgo pyrago"?

Aha

Aha portretas
O kai visą laiką galvojama apie pelną bet kokia kaina ir nesiskaitant su priemonėmis, tai čia viskas taip?

Gal galėtų ir Nausėda

Gal galėtų ir Nausėda portretas
pastoviai apie pinigus negalvoti. Galėtų savo puse algos, kokių 3 metų laikotarpiui, pervesti vaikų globos namams, būtų gera reklama prieš prezidento rinkimus.

jeigu

jeigu portretas
prezidentu dar pasodisime bankira tai Lietuvai pipiec.Beliks bankirus i seima sukišti ir kvit.VERGU RESPUBLIKA IKURTA!

klausyk....

klausyk.... portretas
namiseda iseik i gatve pas zmones ir pamatysi kad puse likusiu zmoniu netaip kad ne kaip nes ant medziu pinigai neauga ir nepudrink zmonems smegenu su savo oratorijom /busimas P....../

Aksioma

Aksioma portretas
Noriu visiems priminti ankstesnes p.Nausėdos kalbas:ką ponas pranašavo dėl krizės?Dėl indėlių?O ką kalbėjo visai neseniai apie euro atėjimą ir susitarimą su Lietuvos verslininkais dėl paslaugų bei produktų pardavimo kainų nekėlimo?Ar ne jis buvo vienas uoliausių Lietuvos pinigo-Lito, duobkasių?Tai kaip galima turėti tiek akiplėšiškumo ir tokias kiaulės akis, kad ne tik lysti į žiniasklaidą su naujomis melagystėmis, bet ir išdrysti kandidatuoti į apgaudinėjamos šalies prezidentus?

Žinoma-kokie niekai galvoti apie pinigus.

Žinoma-kokie niekai galvoti apie pinigus. portretas
Ypač kai vaikams reikia maisto, žmonai-vaistų, na o anstolis kažkur miesto kontoroja laukia kol tavo kom.mokesčių įsiskolinimo delspinigiai pakankamai išaugs..

tempor

tempor portretas
Sutinku, šita trijulė iš Durnių laivo

to optimistas

to optimistas portretas
Tai ko jau kelintą kartą norima prastumti įstatymą, kad visiškai apriboti atsiskaitymus grynaisiais pinigais? Kol kas nepasisekė, o va jei prezidentas bus, tai pasiseks? Ar ne juokinga, kai klausiama, ką pasirinktumėte- Skvernelį, Matijošaitį ar Nausėdą? Mano nuomone, nei vieno iš šitų.

Milda

Milda portretas
kas mokina, juokas neima... bankų paklodėlė, niekuo ne geriau nei per diedus bėgiojančios mergičkos...

tikrai

tikrai portretas
kazkas ne taip valstybeje

speju palukanos kils sita isrinkus

speju palukanos kils sita isrinkus portretas
Nesuprantu kaip gali sali valdyti bankininku subinlaizys?!

NA NA

NA NA  portretas
o tai Nausėda ne banke dirba ,_______tokį bankininką aš varyčiau lauk ,gal ne be reikalo Lietuva neturi nacionalinio banko ,o kiti bankai tik imitacija prieš Švedų bankus ,,,,sėkmės ,pinigai suteikia žmogui laisvę ,bet jei jie tampa išgyvenimu Lietuvoje ,tai,kas kaltas , Nausėda ,,,,,

To: optimistas

To: optimistas portretas
Bankas yra privilegijuota institucija, kurianti pinigus. Kai verkiantis Joniukas nueina i banka paskolos, bankas tu pinigeliu dar neturi. Kai Jonelis pasiraso paskolos sutarti, tada buhalterijos knygose atsiranda sioji suma. Reiskias bankas dabar yra Joneliui skolingas ta suma. O Jonelis jiems pazadejo grazinti daugiau. Bilance atsiras suma kaip pelnas. Ir bankui pagal visus dievo isakymus tereikia istiesu tureti/ padengti 1 procenta sios sumos. Kol Jonelis neateina i banka su lagaminu nusiimti tu skolintu pinigu- karusele sukasi. O, kad taip nenutiktu, politikai pasistenge sureguliuoti Jonelio pinigus. Jei Jonelis mano, kad gali betkada sumanes issigryninti 10. 000€-klysta. Beje, politiskai bandoma sumazinti bei visaip panaikinti grynuju pinigu srauta. Todel atsiriboti nuo siu paslaugu daznai neimanoma.

optimistui

optimistui portretas
Mielai nesinaudočiau bankų paslaugomis, bet tai nebeįmanoma. To paties nausėdos ir kitų bankų lobistų pastangomis grynieji pinigai stumiami į užribį.

Optimistas

Optimistas portretas
Tau: Joneli, as, petriukai, onute, Zenonai ir kitiems verkiantiems. O tai bankas ne paslaugas jums teikia? Už suteiktas paslaugas reikia mokėti. Taip pat kaip Jonelis pataisytų batą Onutei, Onutė irgi tūrėtų už suteiktą paslaugą susimokėti. Taip ir su bankais. Skandinavų statytinis ir t.t. jums visad visi yra tik statytiniai.Jei nenorit paslaugų tiesiog jomis nesinaudokit.

giedrius

giedrius portretas
o jus kurie komentuojat kad nauseda maudosi piniguose manote kad jam tevai tuos pinigus uzdirbo....pats uzdirbo o jei jus nesugebate tai cia ne nauseda kaltas...

Slykstu

Slykstu portretas
Tik tokie buozes ir gali taip kalbeti fui neduok dieve tokio prezidento

Jonelis

Jonelis  portretas
Slykstus absurdiskas Nausedos pasisakymas taip gali kalbeti tik tas kas maudosi piniguose o Nausedai tai tikrai ju pakanka kad galetu maudytis musu visu sumokamu bankam ivairiausiu mokesciu ir didziausiu inasu jaunu seimu kurios ima kreditus bustui is banku nes bankai per palukanas uzsmaugia juos be gailescio.Bet nieko naujo juk pasisako norintis tapti PREZIDENTU.VALIO

as

as portretas
niekse o tu apie ka galvoji tik apie pinigus skandinavu banku statytinis ir is kur tokie kapitalistu erkes atsiranda

petriukas

petriukas portretas
tokio absurdo dar neteko girdeti

onute

onute portretas
labas

Anonimas

Anonimas portretas
Čia ponas Nausėda apie save???

to kaunietis

to kaunietis portretas
O tuos tūkstančius jiems suneša tie, kur kas dieną galvoja apie pinigus, galvoja kaip išgyventi? Įdomu, kodėl taip norima priversti visus atsiskaitymus vykdyti per bankus, uždraudžiant atsiskaitymus grynaisiais? Net neįsivaizduoju, kas galėtų balsuoti už tokį per prezidento rinkimus?

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Jeigu galvoja apie pinigus-kažkas ne taip? O jeigu pastoviai maudosi piniguose - viskas skaidru ir taip?

kaunietis

kaunietis portretas
Lengva papostrigauti tiems kas gauna tūkstančius. Žmonės kurie gauna nedaug ir vos galą su galu suduria tai apie ką jie turi galvoti?

Galerijos

Daugiau straipsnių