Quantcast

Farmacininkai prieštarauja idėjai vaistus pardavinėti ne vaistinėse

Grįžti į straipsnį

Danute

Danute portretas
kam toks sirsalynas ? Koks skirtumas kur tuos vaistus pirksime, dar neteko isgirsti vaistineje jokio patarimo ar konsultacijos del vaistu, o kai paklausiau apie rusiska arklio tepala Kaune Sauletekyje esancioje Camelia vaistineje , buvau prie visu perkanciuju isvadinta vos ne didziausia nusikaltele, aisku nuo to laiko ten niekada vaistu nebeperku, nes vaistiniu aibe ir ant kiekvieno kampo.

...

... portretas
Degalinės ir eutanazijos rinkinukais prekiaus?.. o be to - amerikėj bet kur gali ginklą nusipirt, tai kodėl degalinėse nėra šovinių jiems?

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Kodel Veriga netvarko vaistininku ir vaistiniu asortimento?Susirgau ir nuėjau nusipirkti vaistu nuo gripo.Parsinešiau maiša už 30Eu.Ir manot radau kas padeda?Neee.Viska sugėriau o nieks nepaveikė.Net nejaučiau kap maloni vaistininkė mane ,,apdirbo'ir sukišo visoki nenaudinga šlamšta.Arbatas teraflius, gripoksoli ir kitokius kuriu gal išgėrus toną anie padėtu.

Vaistams ne

Vaistams ne portretas
Alkoholiui, cigaretėms draudžiama reklama, atseit nuodija Lietuvą, o didžiausiems nuodytojams formacijos pramonei, vaistams reklamos kasdien per televiziją, laikraščius, radiją po kelis kartus per dieną. Nes tai didesni pinigai nei alkoholis ir cigaretės. Todėl visoms reklamoms kelias atviras. Tiesiog žmonės būtų sąmoningesni atsisakytų visiškai vaistų, būtų daug sveikesni ir pinigiukų turėtų.

Birutė Juškevičienė

Birutė Juškevičienė portretas
Amerikoje nereceptiniais vaistais prekiauja visos didesnės maisto prekių parduotuvės. Asortimentas labai platus.

Pries prekyba bet kur.

Pries prekyba bet kur. portretas
Juozai ,vaistas ne duona ir pirkti bet kur nepasitarus,nezinant ar jie tau reikalingi tikrai ne.

Ne farmacininkes nuomone.

Ne farmacininkes nuomone. portretas
Kiekvienas turi dirbti savo darba.Benzo koloneles prekiauti kuru,parduotuves savo produkcija,o vaistines vaistais.Uzkliuvo vienos jaunos mamos pasakymas per TV .Galiu kolonelei nupirkti vaistu vaikui nuo skausmo.Mane tai sukrete.Koki vaista reikia nuo skausmo duoti vaikui.Reikia nustatyti pirmiau kas ir kodel skauda.Grieztai pries prekyba vaistais bet kur.Kad ir turguose.Dar zmones nera tokie samoningi.

gal vaistininkai ir farmatininkai geriau išmano

gal    vaistininkai ir  farmatininkai    geriau  išmano  portretas
tai žinoma kad prieš kas per naujas išradimas juk vaistas ne saldainis ir ne degalai alkoholiui reikia spec parduotuviu o vaistaims kaip saldainiams kaip paprasatos parduotuvės užtenka o gal ir autolafkėm pradėkim pardavinėt

L

L portretas
Farmacininkai bijo prarasti didziaja dali biznio zmones apsupirks kur jiem patogu ir nebeis i vaistines

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu kaip kitose šalyse jeigu ten leidžia tai ir pas mus galite leisti juk nieko blogo,niekas nepirks jeigu nereikia.

o

o portretas
kodel nenori? o todel kad sumazes biznis nes vaistines tai ta pati plesiku farmacija.......

Irma

Irma portretas
Zmones noretu pirkti kaip jiems patogu.Tikrai reikejo isstoveti eile vaistineje nereceptinio vaisto nuo dantu skausmo.

Juozas

Juozas portretas
Natūralu, kad prieštarauja. Jei būtų siūlymas vaistinėse pardavinėti duoną, pieną ir sviestą, prieštarautų maximos ir kiti... Reikia žiūrėti, kaip patogiau žmonėms. O žmonėms tikrai gerai, jei galima bet kur įsigyti pirmo būtinumo vaistų- nuo galvos, dantų skausmo, virškinimui, širdžiai, nuo kraujo spaudimo ir panašių, tvarsliavos. Tikiuosi, niekas neprašys degalinėse chemoterapinių vaistų.

pirkėjas

pirkėjas  portretas
aš pritariu idėjai vaistus pardavinėti ne vaistinėse : kodėl turiu stovėti ir gaišti laiką vaistinės eilėje tarp sergančių , kurie perka receptinius vaistus , o man reikia tik vitamino C ar kokių nereceptinių vaistų ? Man būtų labai patogu pirkti parduotuvėse kartu su maistu ar degalinėse , nes nereikėtų bėgioti į vaistines . Aš už :)

Kurgi ne

Kurgi ne portretas
pritars jie..Čia į pardavimus ateis naujas rinkos žaidėjas.O mafijai savų taškų užtenka.Todėl ir kainos visur tos pačios

mb

mb portretas
AS UZ PREKYBA DEGALINESE-vaziuoji tamsia gudzia nakt,ir tau suskausta galva,pradeda skaudet gerkle,,,,,tai laukt iki 8,00? ,kada prades veikti vaistines?DRAUSTI DEGALINESE PREKIAUT TOKIAIS VAISTAIS,KUR INSTRUKCIJOJE NURODYTA,KAD GALI SUKELTI MIEGUISTUMA IR APSVAIGIMA...

Galerijos

Daugiau straipsnių