Quantcast

Ekspertai įspėja: pensijų reforma sugriaus antrąją pakopą

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
VISI tie 'kaupino bizniai' naudingi TIK tų fondų valdytojams, tai ką paskui iš jų gausit bus tik katės ašaros (buvo toks prie sovietų 'Sutuoktuvinis draudimas' - tėvai kas mėnesį gero kepsnio atsisakydavo, po 20 metų jaunieji sutuoktiniai tą draudimą apgavo... pakako TIK kavos puodeliui). Taip kad ir čia: BŪTŲ tas privatus draudimas GERAS, tai niekas jam nekenktų; kai dabartiniai pensininkai SAVO pareikalavo, tie 'pensijų fondai' niekais virto IŠKART.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai keista ,kaip žmonės tiki kažkokiomis pensijų kaupimo pakopomis.Patikimiausia būdas, tai valstybinės pensijų kaupimo būdas.Taip yra europoje,man ji žinoma.Visokios kitos pakopos tai afiora ir noras kitų sąskaitą suteikti darbo vietas ”savų” kompanijos bedarbiams.Juk žmones išlaikys savo pinigais tų pakopų saugotojus,skaičiuotojus,kurie po kiek laiko išgaruis kaip Sekundės bankas.

Pencija

Pencija portretas
Kas jiems suteikė EKSPERTO VARDUS? Čia gi tik draudikų pasamdyti ilgaliežuviai. Jokių pakopų nereikia, jei kažkuris labai turtingas, jis gali ir taip atsidėti pinigš banke savo pensijai pagerinti.

o ko sunerimo ,,teisingumo,,,,sexspertai ??

o ko  sunerimo  ,,teisingumo,,,,sexspertai  ?? portretas
kad sekanty karta plesiant Kabyliams pensijas ,sumazes plesiku biznis ??

Galerijos

Daugiau straipsnių