Quantcast

Per du sekmadienius – beveik 600 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Žymiausias žaidimas Lietuvoje „Teleloto“ pavasarį pradėjo ypatingai. Du sekmadienius iš eilės laimėti Aukso puodai dviem žaidėjams atnešė beveik 600 tūkst. eurų.

Kovo 3 dieną laimėtas Aukso puodas su beveik 400 tūkst. eurų atiteko kepykloje dirbančiai žaidėjai iš Šilutės. Džiugiai nusiteikusi moteris prisipažino, kad sekmadieniais „Teleloto“ – viena smagiausių jos pramogų. „Visada turiu bilietų ir žiūriu žaidimą, taip pat sergu už dalyvius, noriu, kad jiems pasisektų“, – linksmai pasakojo šilutiškė.

Apie laimėtą prizą ji taip pat sužinojo žiūrėdama laidą. „Kai pamačiau ir supratau, pagalvojau – tai nerealu!“ – juokėsi laimėtoja. Ji iškart paskambino abiem dukroms, kurios pasidžiaugė drauge su mama.

Kepykloje dirbanti moteris prisipažino, kad pinigų jai labai reikėjo. „Turiu paskolą, taip pat noriu susitvarkyti bei naujai įsirengti namus. Žinoma, laimėtų pinigų dalį skirsiu ir vaikams, turiu penkis anūkus“, – garsiai svajojo laimėtoja. Ji pridūrė, kad nepagailės ir sau, turi problemų su stuburu, tad pasirūpins sveikata, vyks į sanatorijas.

Lygiai po savaitės, ilgojo savaitgalio sekmadienį, taip pat buvo laimėtas Aukso puodas su daugiau nei 200 tūkst. eurų. Jis atiteko vienam vilniečiui. Atvykęs į atstovybę sostinėje drauge su žmona, laimėtojas prisipažino, kad loterijose laimi pakankamai dažnai. Be to, artimas šeimos giminaitis kartą yra laimėjęs ir milijoną litų.

Daugiau nei 200 tūkst. eurų savininkas juokdamasis sakė, kad dar tikrai sugrįš atsiimti ir būsimų laimėjimų.


Šiame straipsnyje: telelotoaukso puodaslaimėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sumauti organizuotojai

Sumauti organizuotojai portretas
galėtų duoti daugiau išlošti - pelnai taigi nemaži..Ypač ima juokas kai jie paleidžia daiktinę loteriją ar giria laimėjimus kur suma 100Eu. Vienos iš prieš pusmetį vykusios daiktinės loterijos prizas ,,sodininko rinkinys"(lopetėlė, grėblelis ir dar kažkoks įrankėlis) ,,užmušė vietoj"..juokiausi pilvą susiėmęs..Tik Lietuvoje tokie dalykai įmanomi. Dar paleiskit metalinį bliūdelį ar plaukų segtuką:DDDDDDDDDD))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių