Quantcast

D. Grybauskaitė vetavo pataisas dėl atliekų deginimo jėgainių

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentė šaunuolė, stiprus žmogus, ką nedaro su ja, kiek nekoneveikia, ji nepasiduoda.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek dar daug Lietuvoje yra nelojalių Lietuvai žmonių. Šitaip gali įžeidinėti Prezidentę tik chamai, nepraustabūrniai arba Lietuvos priešai.

Anonimas

Anonimas portretas
Ji niekada ir nebuvo už Lietuvos ir lietuvių gerbūvį.Net atvykus popiežiui,ji vežė parodyti žydų getą,o ne lietuvių kankinimo vietą-kalėjimą.Gerai dar kad popiežiui buvo papasakota Kauno Arkikatedroje apie kunigų kankinimą,ir sušaudymą tame kalėjime,tai ir apsilankė,pasimeldė....Labai gaila,bet D.Grybauskaitė-prezidentė,tik ne lietuviams.

" dėkoju" seimo opozicijai

" dėkoju" seimo opozicijai  portretas
konservatoriams , liberalams , sodemams ir prezidentei už tokį "rūpestį " .

nenumaldomai artėja KGB-tams BRISIAUS galas,

nenumaldomai  artėja KGB-tams BRISIAUS galas, portretas
baigiasi Lietuvoje KAGEBISTINIŲ liekanų era--artėja jiems ATPILDO valanda--už LIETUVOS gyventojų NUSKURDINIMĄ

sita

sita portretas
magnolija von is Lietuvos su visais kgb....istais paulauskais valioniais ir visais parduodanciais musu tevyne europos homopidarams irbriuselio zydeliams.

...

... portretas
TRAGEDIJA: "Anot prezidentės, Seimo priimtame įstatyme įtvirtintas teritorinis draudimas statyti atliekų deginimo įrenginius 20 kilometrų nuo gyvenamosios teritorijos yra niekuo nepagrįstas ir neužtikrina visuomenės sveikatos saugumo" - statykit tas degyklas šalia jos būsto! (bet kad ji nenusiteikus ČIA gyvent, ji nusiteikus klumpes nešt iš Lietuvos... tie postą žadantys dabar ją ir reketuoja).

manau

manau portretas
kad išlindo yla iš maišo: Fortum turi globėją ne tik Kremliuje, bet ir Lietuvoje

Ramuciai

Ramuciai portretas
Na ir vel prigribavo ji cia su tuo vetavimu man blogai nes as gyvenu Ramuciuose jau galvojau kjazka pasieksime va pyst ir uzgiedojo .Aisku aplinkosauga -pizdosauga mes nuodysimes ten ir puse Kauno svarbu jai gerai jos sklypas geroi vietoi ir pono Matijosaicio .

Štai dar kartą

Štai dar kartą portretas
parodė savo tikrąjį veidą.Gina fortumus..Dar galėtų stoti ir prieš miškų kirtimo stabdymą. Argi ne Ikėja yra antrasis prezyydentės augintinis Lietuvoje?

Galerijos

Daugiau straipsnių