Quantcast

Būsimiems pensininkams (ne)teks dirbti iki mirties?

Grįžti į straipsnį

Valter

Valter portretas
Prie Tarybu valdzios jaunino pensijini amziu o susikta demokratija i kapus varo o gal ir geriau bus pas Dievuli

Ala

Ala portretas
Siūlau , mažinti seimūnų skaičių , naikinti įvairias pašalpas , dvigubas pensijas , įstatymai turi būti visiems vienodi - seimūnas , ar Lietuvos gyventojas .

Pre-senjoras

Pre-senjoras portretas
Tai tegu iš karto prailgina tą pensijinį amžių. Kodėl palaipsniui??? Tai tie, kuriems dar tas laikas nesukako, dar liks dirbti. Nes neteisinga būsimų pensininkų atžvilgiu. Dabar jie priversti išlaikyti jaunesnius už save, kai jie patys bus pensininkai...

Jo

Jo portretas
Sąmoningai daroma viskas įgyvendinant šūkį "Lietuva be lietuvių"

...

... portretas
Neteks, nes niekas vyresnių nei 50 metų į darbą nepriims... iš bado užsilenks pensijos nesulaukę.

Algys

Algys portretas
Kodel neraso koks zmogaus pragyvenimo lygis Lietuvoje? Bijo! Nes vyru yra 68 metai,o moteru 77 metai! Taip kad vyrai ars iki mirties,tik damutes dar spes ikapes pasisiuti! Tai vadinama ORIA SENATVE!

To kaunietis

To kaunietis portretas
Tai pats dar kaune sėdi.?

Jolanta

Jolanta portretas
Ziaurus istatymai,sveikata byra jau nuo 50 m.darbdaviai nenori tokiu,tai kam mus senius laikyt kai jaunimas neturi darbo,suejo 60 ir i pensija visus vienodai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kas dar galit bekit greiciau is musu laisvos lietuvos

kaunietis

kaunietis portretas
Vis vien kažkaip viskas ne taip. Kai buvom okupuoti gimstamumas buvo aukštas, o kai tapom laisvi krito per pusę. ...

Nu

Nu portretas
tai taip ir sakytų,kad pensijų nebus. Kokie čia prailginimai? Kiek tų źmonių sulauks 72-73 metų? Ir ką galėtų dirbt? Nu vienu žodžiu baisu. Dirbantis žmogus labiausiai nuskriaustas. Dirba dirba ir pirmyn kojom amžiams. Kam pašalpininkams,visiems degradams,tinginiams moka pasalpas is mūsų pinigų. Prasta valstybė. Silpnapročių,savanaudžių ir pijokų.Bet tik ne doro žmogaus. Vadinasi apsimoka būt degradu.

Močiutė

Močiutė portretas
o mano manymu, visiškai panaikinti sodrą. Padidėtų atlyginimai, nereiktų mokėti pensijų, pašalpų. Kaip išgyvens-kiekvieno asmeninis reikalas. Privers žmogų patį rūpintis savo senatve, pasukti smegeninę. JAV nei atostoginių, nei gimdymo pašalpų, nei atostogų vaiko auginimui iki mokyklos nėra, o žmonės dirba, pragyvena, vaikus gimdo ir problemos nemato. Kiek mokėjai mokesčių, pasiskaičiuok pats.

as

as portretas
o bankininkam pencija simta metu sulaukus jiem ir taip atlyginimai milziniski gobsuoliai kitaip pavadint ju negalima

Šančiokas

Šančiokas portretas
Išsigimėliai, kas man darba suteiks, kai man bus kokie 66 metai. Jau dabar su 48-iais nelabai kas nori. Nekenčiu šitos šalies.

Walter ISAACSON

Walter ISAACSON portretas
sulauke pensijos negales apsigyvent prie juros lietuviai [amerikieciu pensininkai dienas leidzia Floridoje],kaip gaila kad butaforine partija-sitaip nuvalde LIETUVA

Anonimas

Anonimas portretas
straipsnis -bla-bla-bla .jau visi suprato kad antra pakopa tai afera kaip rusijoi mmm o pensijinio amziaus didinimas-jei dagyvenai-gavai pirma pensija ir i kapines

...

... portretas
Juk seiMunai nori ten iki smerčio sėdėt.

Galerijos

Daugiau straipsnių