Quantcast

Brangiau mokame ne tik už produktus, bet ir paslaugas

Grįžti į straipsnį

Rita

Rita portretas
Ne kainu komisija, o Konkurencijos taryba privalo priziureti, kontroliuoti finansiniu instituciju paslaugu rinku koncentracija, piktnaudziavima dominuojancia padetimi ir kartelinius susitarimus ir vykdyti kainu MONITORINGA. Bet grybces sustatyti dzordztauniniai berniukai Konkurencijos taryboje ir Lietuvos banke TO specialiai nedaro arba nesugeba.

Rita

Rita portretas
Grybce nuo pradziu keite STT, saugumiecius savais, sustate dzordztauninius savo berniukus Lietuvos banke (finansiniu paslaugu instituciju prieziura) V.Vasiliauska, Konkurencijos taryboje berniuka S.Keserauska - paslaugu (ir finansiniu) rinku koncentracijos ir piktnaudziavimo dominuojancia padetimi ir karteliniu susitarimu kontrole ir paslaugu kainu monitoringas. Sie berniukai su grybce specialiai sunaikino Snora ir kitus lietuviskus bankus ir atvere kelia skandinavisku banku dominavimui ir susitarimams.

o kaip kitaip

o kaip kitaip portretas
didesnes kainos - daugiau pvmo... is koiu blusu geldas nuomuosi...

klausimas

klausimas portretas
tai jau dedule i savo programa ijunge o toliau kaip visada riedam pagal valdzios nuorodas ir sustoti is isrinktuju nieks nenori nes jiems gali nieko nelikti

Betvarke sistemoje

Betvarke sistemoje portretas
dabar stengiamasi,kad kuo daugiau is Lietuvos isvyktu zmoniu,nes jie cia tiesiog neisgali pragyventi.Kontroles nei verslui,nei bankams,nei prekybai. Juk atsakingiems uz kontrole alga eina- dirbsi ar ne- ta pati gausi.Jei neveiki nieko- esi sugyvenamas,geras darbuotojas,o uz tai gal dar kas nors nukris papildomai.Nera valstybeje jokios kontroles,tai ir yra baisiausia,nes kur tik zvelgi ten betvarke.Zmones ne tik mato,jie jau nusivyle sitokia situacija.Pasiskusti nera kam-vienas kita glosto.

Anonimas

Anonimas portretas
Normalu. Išsmaugsim vienas kitą ir bus Ok dėdė Semai... Tam ir reikalingas šitas marazmas.

Tomas

Tomas portretas
Ranka ranka plauna kaip sakoma.. Bankai uzdirba uzdirba ir kainu komisija ir bankas leituvojs,oj tiesiok tam tikri asmenys valdzioje sedintys uzdirba gerus dividentus uz paslaugas verslui kaip ir nieko naujo... :)

GGG

GGG portretas
Privalomi mokesčiai turi buti kontroliuojami ir reguliuojami nepatinka nedirbk...nes gauni išskirtines sąlygas...

Galerijos

Daugiau straipsnių