Quantcast

Atrado, kaip į darbą grąžinti ilgalaikius bedarbius

Grįžti į straipsnį

bedarbis

bedarbis  portretas
siulimas mokekit bedarbiams 500 ir nemirsim is bado

Anonimas

Anonimas portretas
cvreikia tik atidziau pasiziureti ir tureti tikra nora pamatyti,kad tie vadinami bedarbiai dirba privaciai.Vienos dienos mazareiksmio darbo kaina 30 euriuku i rankas ir viso gero.

Aha

Aha portretas
Prie ko čia "palydintys asmenys"? Jei tau per penkiasdešimt, būk sveikų sveikiausias - jokie "palydintys asmenys" gauti darbą nepadės! Nei patirtis, nei sugebėjimai, nei kokybiškas darbas nesvarbu, svarbu amžius. Esi per senas, ir taškas! O pensinis amžius vis ilginamas, nors reikėtų jį trumpinti: jei darbdaviams net keturiasdešimtmetis jau "senis", tai ir pensija priklauso nuo keturiasdešimties! Tokių "per senų" ilgalaikių bedarbių turim daugybę, bet valdžia jų principingai nemato, kad vėliau galėtų teisuoliškai pareikšti: neturi stažo, todėl pensijos negausi! Ir nelyginkit "per senų" su pašalpiniais ir bambaliniais!

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek bedarbiu gauna pasalpas? Gal kokie 10 procentu1 o kiti sukites kaip galit,

Romua

Romua portretas
Kad mažėtų nedarbas, darbo rinkos pokyčius turi akylai stebėti valstybė. O tai reiškia, kad norminiais teisės aktais darbdaviams būtų uždrausta skelbti kvietimus dirbti, nenurodant būsimo atlyginimo, kad būtų nemotyvuotai draudžiama reikalauti mokėti užsienio [anglų] kalbą, kai tokios būtinybės būsimame darbe nėra. Be to priimant į valstybės tarnybą konkurso tvarka, komisijų sudėtyje turi dalyvauti ne mažiau kaip 33% visuomeninių organizacijų [NVO] atstovų, kas užtikrintų nepotizmo išstūmimą iš darbo rinkos.

Tai

Tai portretas
kaip čia suprasti-investuoti į žmogiškąjį kapitalą? Tai tipo investuoti į tas nevyriausybines organizacijas,o jos jau padarys taip,kad nebeliks bedarbių? Mano galva čia dar vienas bandymas išpešti iš valstybės krūvą pinigų.Kaip galima priversti pašalpinį dirbti,manau,kad niekaip.nors manau,kad yra vienas būdas-NUSTOTI JIEMS MOKĖTI PAŠALPAS,tada gal ims ieškoti darbo.

tiesa

tiesa portretas
dar vienas debiliskas noras liko dar trys meteliai tokiu debilisku zingsniu bus ne vienas ir ne du

Galerijos

Daugiau straipsnių