Quantcast

Astravo AE streso testai neatsako į pagrindinius Lietuvos klausimus

Grįžti į straipsnį

kaina

kaina portretas
yra patarle po musio nieks kulokais nesisvaisto ir dabar lot nereikia nes traukinys isvaziavo

Geriau

Geriau  portretas
pradėtų tartis su Batka kad kai pastatys, tai mums elektrą popigiaja parduotų.Ar mes kaip didžiausi pasaulio durniai privalome tiek dujas tiek elektrą pirkti tik labai brangiai?

taigi

taigi portretas
TATENA jokių esminių priekaištų Astravo AE neturi, o beretavų "ekspertų" sapalionės niekam neįdomios. Buvo laikas,kai buvo galima diskutuoti , kalbėti , derėtis su baltarusiais, jie net siūlė elektrinę statyti drauge bet lovio patriotai špygomis badė ir šaipėsi, dabar šaukštai po pietų - Astravo elektrinė bus.

Jurgis

Jurgis portretas
Tad visas triukšmas reikalingas kad butu tipo sukurta komisija tirti ir nusausinta daug pinigu eilini karta...

šiaip

šiaip portretas
jau taip atsibodo tie kiauksėjimai dėl baltarusių AE,,nereikėjo savos uždaryti,nebūtų kaimynai statę,gal pažiūrėkit susidomėję dėl logistikos su Baltarusija,greit neliks visai

Kęstas

Kęstas portretas
Visas šis kaukimas apie Astravo elektrinę yra žodinis karas su Rusija. Pinigai leidžiami, rezultatų jokių. Lietuvos moterys nenori priešintis Rusijai su ginklu rankose: Ir teisingai galvoja Lietuvos moterys (daugiau apie tai - čia). Kaip jūs ruošiatės su jūsų primityviu ginklu (gal pageidaujate Boxerį - Vilką be bokštelio?) priešintis raketoms ir branduoliniams ginklams? Visa ši naivi isterija apie pasipriešinimą ginklu skatina provokacijas, padidindama galimybę, kad Lietuva bus sunaikinta per minutes. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

BF

BF portretas
Tai ismokite pagaliau nors kiek adekvatesnius klausimus uzduoti , bet juk sioje situacijoje - tokie jau senai ir aiskiai atsakyti. Todel telieka "drumsti vandeni" - kitaip - bandyti kistis i kitos salies ekonomines-energetines veiklos atitinkama sriti.

atsakysiu as

atsakysiu as portretas
Kur Norejo ,ten Baltarusiai ir state, net jei ir is principo kad lytwai pakenkti ,koks jusu reikalas , o karo atveju veikianti elektrine atliks ''mirusios teritorijos'' vaidmeni ,ir ta nato agresoriai zino

Galerijos

Daugiau straipsnių