Quantcast

Ar Lietuvoje tikrai sunku pradėti verslą?

Vis dar populiaru skųstis, kad Lietuvoje pradėti verslą sudėtinga, tačiau taip iš tikrųjų nėra. Bendrovę galima įkurti internetu, įstatinis kapitalas gali siekti vos 1000 litų, o tvarkyti dokumentus – paprasčiau nei anksčiau.

Vis dar populiaru skųstis, kad Lietuvoje pradėti verslą sudėtinga, tačiau taip iš tikrųjų nėra. Bendrovę galima įkurti internetu, įstatinis kapitalas gali siekti vos 1000 litų, o tvarkyti dokumentus – paprasčiau nei anksčiau.

Nereikėtų pamiršti galimybių dirbti pagal verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymėjimą. Vis dėlto verslo naujokams bet kokia pagalba praverčia. Šį kartą pateikiame Kauno prekybos miestelio "Urmas" gerąją patirtį.

Šio miestelio marketingo vadovas Jonas Plenta pasakoja, kad pradedantys verslininkai, besikreipiantys dėl patalpų nuomos "Urme", gali tikėtis geranoriškų patarimų dėl įsikūrimo, paslaugų plėtojimo ir pan. "Jaunam verslininkui pradedant verslą dažnai prireikia konsultacijų, kurias mielai suteikiame. Galime patarti juridiniais, mokesčių klausimais, paaiškinti, kokių reikia dokumentų, į kokias institucijas kreiptis ir panašiai", – aiškino J.Plenta.

Daugiau nei 20 metų veikiančiame prekybos miestelyje "Urmas" šiuo metu įsikūrę per 1500 verslininkų, veikiančių kaip bendrovės ar su verslo liudijimais, tad sėkmingų verslo pavyzdžių čia netrūksta.

Naujam verslui itin svarbu pasiekiamumas ir pritraukti pirkėją. Kasdien prekybos miestelyje "Urmas" apsilanko per 25 tūkst. lankytojų, tad tikėtis lankytojų dėmesio galima jau pirmosiomis parduotuvės atidarymo dienomis.

"Mūsų prekybos miestelyje lankytojų srautas – ypač didelis, todėl, viena vertus, tai veikia kaip puiki tiesioginė reklama, kita vertus, kiekvienam jaunam verslui svarbu nuo pat pradžių turėti klientų. Kadangi žmonės pas mus važiuoja turėdami aiškų tikslą – įsigyti tam tikrų prekių ar paslaugų, naujoje prekybos vietoje taip pat iš karto netrūks klientų, jei paslauga ar produktai atitiks jų lūkesčius", – aiškino J.Plenta.

Prekybos miestelyje "Urmas" verslą plėtoti galimybių išties daug. Galima prekiauti Bagažinių turguje, prie galerijų, stilizuotų traukinių vagonėliuose. Puiki vieta verslui yra galerijose, kur prekiaujama maistu, drabužiais ir avalyne,  rankdarbiais, buitine technika, teikiamos draudimo ar maitinimo paslaugos.

Didelis prekybos miestelio teritorijos plotas leidžia organizuoti renginius (automobilių šoninio slydimo varžybas, vilkikų tempimo čempionatą, koncertus ir kt.), kurie pritraukia įvairių pomėgių turinčius žmones ir garsina prekybos miestelį visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mrs kelly

Mrs kelly portretas
Sveiki, aš esu MRS. Kelly privati paskola bendrovė, ar esate skolos? Jums reikia finansinę padidinti? mes taip pat pateikti metų pabaigoje paskolos, paskolų paketą Kalėdos, Naujieji metai, susitikti su savo sąskaitas, plėsti savo verslą, taip pat savo namų renovacijos. Aš linkęs vietos įmonėms, tarptautiniams bei labai mažomis palūkanų norma 2%. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu: (kellywoodloanfirm@gmail.com) Maloniai kviečiame į mūsų paskola bendrovei ir mes pateiksime geriausią paslaugų jums reikia. Ačiū ir God Bless ponia Kelly

:)

:) portretas
predėti tai lengva, sunkiau užbaiti :)

h

h portretas
normalios tos nuomos kainos
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių