Quantcast

Ar kada nors kainos Lietuvoje nustos augti?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Cia ne ruso laikas kad kainos ant vietos stovejo.Savo neturim viska velka is uzsienio deda pvm.reikia uzsieniui skolas atiduot emigracija didele apsiperka zmogus Lenkijoj.Mes prasiskoline ir per maista uzsienio bankams grazina skolas.

Nusimines pensininkas, manau, kad busimas emigrantas

Nusimines pensininkas, manau, kad busimas emigrantas portretas
Lietuvoje maistas, mokesciai ir paslaugos brangsta ne dienomis, bet valandomis, o valdzia tik ramina ir jokiu akivaizdziu priemoniu imtis nesugeba, belieka net pensininkam rimtai galvoti apie emigracija, o ka ir bekalbeti apie jaunus zmones.

Litas

Litas portretas
euras nieko nenuskurdino ir neįsuko jokių kainų.Pasižiūrėk kitas valstybes kur eurą įsivedė ir nieko.O jeigu kaltas euras tai kodėl kai buvo litas tada kainos kildavo ar jau pamiršai?

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tai kodėl patys verkiam ir perkam brangiau.?nepirkim ir pradės pigt.euras nuskurdino žmones ir įsuko kainas.ačiū mūsų valdžiažmogiams.

to gėlininkas

 to gėlininkas portretas
tamsta, visuomet visus pamokinat kaip elgtis?

gėlininkas

gėlininkas portretas
tai jei kainuoja vazonėlis 5 eurai nu tai nepirkit tada. Kame problemos?? Dar eina koliotis iš neturėjimo ką veikt. Tegul pardavinėja kokiom nori kainom. o jūsų teisė rinktis. Faktas tik vienas, kad tokių kainų nebūtų jei nebūtų pirkimo

pasipiktinau

pasipiktinau portretas
Turguje augalų viržių vazonėlis 5 eurai, tą pačią dieną prekybos centre toks pats viržių vazonėlis su akcija - 1,5 euro. Nesmagu, nes jautiesi kaip idiotas, kuri gali maustyti kas panorėjęs. Dar išdrįsau pasakyti pardavėjai ar ji žino kokios kainos kitur, tai buvau išvadintas ubagu, skaičiuojančiu kapeikas plius gavau tiradą keiksmažodžių. Kažkaip nebesveikai jau viskas .

Angelo Runkelini

Angelo Runkelini portretas
vėl Landsbergis kainas pakėlė

Tyu

Tyu portretas
Ar gali buti kad 140mln zmoniu rinka nebutu reiksminga 2mln zmoniu valstybei? Eilinis makaronu kabinimas..

.........

......... portretas
Jus dziaukites kol emigrantai dar savo tevams siuncia pinigus o kai izsives savo tevus tada bus sakes. Zmones vaziuoja visu prekiu pirkti i lenkija o jiems paklausa dideja. Na kalba bele ka.

Faktas

Faktas portretas
Kainos nenustos augti tol, kol nuožmiausiai apmokestinama darbo jėga, o pelnui, ypač viršpelniams, taikomi tik simboliniai mokesčiai arba ir visai jokių. Ir joks nekilnojamo turto ar automobilių apmokestinimas padėties nepakeis, nes tuos mokesčius taip pat mokės pirmiausia dirbantys ir dar šiaip taip išlaikantys vienintelį būstą bei važinėjantys senais automobiliais ubagai, bet tik ne naujų ferarių, poršų, leksusų ir vilų draustiniuose bei Viduržemio jūros pakrantėse savininkai.

Valdininkui

Valdininkui portretas
Būtum valdininkas- čia nerašinėtum, o skaičiuotum gautus iš prekybininkų otkatus. Supranti, aš balsuoju, renku atstovą (savo), ir negana to kad vietoj jo patenka kažkoks etatinis vagis, bet jis dar ir skatina apiplėšt mases, visus kurie tai sugeba. Jie ką? Nemato kas darosi už sienos, kitoj gatvės pusėj, kitam miestelyj, kitam rajone??? Nax..

Priežastys - vagystės

Priežastys - vagystės portretas
Mažeikiai, Snoras, Independence, Leo Lt, Romanovas, Masiulis, Juozaitis, Noreika, Kubilas....patys žinot tautos siurbėles. Gal žinot kas iš jų nubaustas?

Valdininkas

Valdininkas portretas
kada jūs suprasit, kad ne valdžia kainas reguliuoja, o paklausa ir pasiūla, bet jum bile palot tiktai ir paverkt. Nu ir dar raudoną rankutę ant komentaro paspaust, nes čia viskas ką sugebat

nusikabinau makaronus

nusikabinau makaronus portretas
Taip, tikrai tikiu kad Lietuvoje kainos gali stabilizuotis, mažėti, ar kitaip protingai susireguliuoti. Tik ne prie toookios (....) VALDŽIOS.

nenusimines

nenusimines portretas
visi tokie protingi klaviatūrą pamaigyt ir komentarą parašyt, bet nieko doro apart verkšlenimų taip ir nerašot. Nei Lietuva brangiausia, nei blogiausia, Išvažiuok iš Lietuvos ribų ir pamatysi, kad ne ką geriau kitur

Nusimines pensininkas

Nusimines pensininkas portretas
Manau, kad tikrai nustos kainos augti Lietuvoje tik tada, kaip pasaulis viesai paskelbs, kad pagaliau Lietuva tapo pati brangiausia pasaulio salis.

Tika

Tika portretas
su mūsų tokia valdžia kainos tikrai nenustos augti. Nes nors koks minimalus minimalaus atlyginimo didinimas iškarto yra pretekstas branginti maisto ir paslaugų kainas. Kol nesustabdys tos tendencijos tol niekas nepasikeis.

karbauskis teigė:

karbauskis teigė: portretas
- įvedus eurą kainos neturėjo kilti , bet kilo nes ana vyriausybė nesugebėjo suvaldyti kainų. Taigi davė suprasti, kad tik laiko klausimas kada valstiečiai suvaldys kainas ir jos nustos augti. Šitie profesionalai tikrai mūsų neapgaus ir jau tuoj pradės dirbti.

pensininkė

pensininkė portretas
iš tiesų ,pasidarė dabar jau taip ,kada gaunant 303 eurų pensiją yra pusiau badas .Jeigu noriu valgyti bent kiek normalesnį maistą ,privalau atsisakyti kitų buitinių prekių ,o apie kremą - kuris reikalingas brandžiai odai ,arba kokį aprangos pirkinį - tiesiog galiu užmiršti . Kodėl lietuviškos kainos šoka pasiutpolkę ir jų niekas nevaržo ? Čia su tomis kainomis ,kaip ir su vagimis ,ar gali vagis nevogti jei jo niekas nebaudžia ir nevaržo ? Aišku ,kad vogė ir vogs ,taip ir su kainomis ,na juk akivaizdu kad kainos prasilenkia su sveika logika ir čia jau privalo įsikimšti mūsų vyriausybė , nes jau ir taip esame pajuokos valstybė su tokiomis algomis ir pensijomis .Valgome antrarūšius produktus ,gauname menkus atlyginimus ir pensijas ,bet kainos viršija vakarų valstybių - europietiškos .Na tai kas čia vyksta ,laisvė prekybininkams lupikauti ?

goduolis

goduolis portretas
tai ko pats nekuri verslo, ekonomiste tu. Tik lot ir tesugebi. Eik geriau padirbsi kažką tai bent naudos bus

verslinykui

verslinykui portretas
nesidangstyk rinkos ekonomika, visi žino jūsų, verslinykų godumą.

petriukas

petriukas portretas
kol verslininkai nepajus ,kad jau nebeperka žmones , tol augs

verslininkas

verslininkas portretas
kitataue tai eik pati ir atisdarinėk verslą ir pardavinėk kokiom nori kainom ir gyvenk bagotai. O jei rinkos ekonomika blogai tai važiuok į Šiaurės Korėją ar kurią kita komunistinę šalį ir pažiūrėsim kaip patiks

viciunia iš Šančiu

viciunia iš Šančiu portretas
Tada nustos augti,kai ožka kumelį atsives.Arba-NIEKADA.

gyvenimas gereja tiems kas

gyvenimas gereja tiems kas  portretas
prie lovio,matosi kad seime vos i suola telpa.

kitataute

kitataute portretas
kol bus vadinama rinkos ekonomika tikriau ¨¨spekuliacija¨¨ tol ir kainos augs. Masiskai reikia mokesciu inspekcijai tikrinti visus vadinamus verslininkus. Dabar gi ateiina inspektorius sumoka spekuliantas duokle ir toliau prekiauja tuo paciu niekalu uz tas pacias kainas. Siukslyno Lietuva, durniu laivas. Jau laikas tai paskandinti, arba kapitaliai sutvrkyti

nevagiui

nevagiui portretas
Kiekvienoj valstybėj yra žmonių gyvenančių ohoho ir yra skaičiuojančių kiekvieną centą. Nematau kuom Lietuva išskirtinė šituo atžvilgiu

nevagis

nevagis portretas
zmones egzistuoja, aisku yra gyvenanciu ohoho..../

neseniai grįžusiam

neseniai grįžusiam portretas
Lietuvoj kainos tikrai ne kaip Novergijoj, o jeigu Lietuvoj perka prekes tokiom kainom, tai reiškiasi, kad pinigų yra. Jeigu gyvenimas negerėja tai pats kaltas, žinau daug žmonių kuriems gyvenimas su kiekviena diena gerėja, tik kad jie dirba, o ne verkšlena komentaruose sėdėdami kaip pats. O jei taip gerai Norvegijoj tai ir pasilikt ten tada

as

as portretas
Pas mus kainos augo ir augs.algos nedides tik vel ruoses algas kelt valdininkams ir seimo narems mat mterims seimunems neturi pinigu.suknelems.vargses !!!!

neseniai gryzau is norvegijos ,

neseniai gryzau is norvegijos , portretas
kainos lietuvoje kaip norvegijoje1:1 tik kad LT eurais. palyginkit koke LT minimali alga,kokia norvegijoj.o valdzia zmonems melavo dar pries ivedant eura kainos neugs,o kainos augo.meluoja ir dabar gyvenimas gereja,parodykit nors viena zmogu lietuvoje ,kam gyvenimas pagerejo.parodykit seima kuri gali sau leisti oriai gyventi neskaiciuodama paskutiniu centu.negana to jus savo absurdisu istatymu PSD padaret savus zmones skolininkais.nusiritot taip zemai kad slykstu.

Anonimas

Anonimas portretas
zmones sazines neturi tie turtuoliai jiems vis mazai.jau kainos beveik europines o atlyginimai mazi.bet tai nieko nejaudina.tuo valdzia turi dometis.vaistai brangus pakele pensijas10e.kas yra tas10 juokas.niekas sazines neturi jie neuzjaucia nes patys sotus.milijonieriai kaip nuogi gimet tai nuogi ir mirsit.nieko nenusinesit i kapus.o kai sazines neturit tai dievas jusu nematys sielos jam tokiu zuliku nereikia.pragaras jums amzinas

durniu laivas

durniu laivas portretas
tas plikis maciulis gal raso fantastinius kurinius nes kai pakalba galvoji fantastas ir tiek arba nepakaltinamas o kainos kaip augo nuo dedules laiku taip ir toliau auga ir augs kol valdzioje bus nedaakvatus

Citata iš žemiau esančio straipsnio

Citata iš žemiau esančio straipsnio portretas
"Mažesni svoriai už buvusių didesnių kainą. Pigesnės sudedamosios dalys. Ir vis brangiau. Tokius pastarojo meto su maisto produktais susijusius pokyčius matantys ekonomistai sako – prekybininkai ir gamintojai pjauna šaką, ant kurios sėdi, žmonės jau perka kukliau."

Užpelkis

Užpelkis portretas
Bankų klapčiukas sapalioja apie "ekonomikos augimą", kada ECB kas mėnesį į rinką išmeta 80 mlrd. tuščių eurų. Nuo 2016 m. kovo 20 d. priimtas toks sprendimas. Iki tol kažkiek metų "varė" į rinką po 60 mlrd. kas mėnesį. O žmonės stebisi, kad kainos auga. O "ekspertai" tyli, žada, kad "importas atpigs". Esmė, kad ES ekonomika laikosi tik ant tų tuščių milijardų. Pabandykim įsivaizduoti, kas būtu, jei jie nebūtu emituojami. Visas tas orinis gerbūvis užsilenktu per dvi savaites.

Galerijos

Daugiau straipsnių