Quantcast

Apklausa: trečdalis gyventojų teigia pernai gyvenę prasčiau

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Ką daryti, jeigu norime užsiimti tikru verslu nuskurdintoje Lietuvoje? Kodėl mūsų verslas iki šiol yra daugumoje netikras? Nes verslininkai Lietuvoje nesugeba nieko kito, kaip už darbą mokėti nerealiai mažai, o to darbo rezultatus parduoti nerealiai brangiai. Kodėl nerealiai? Nes Europos Sąjunga yra rinka. Todėl už darbą mokėti nerealiai mažai išeina tik trumpam. Kai Ukrainos gyventojai susiorientuoja, jie irgi traukia į Vakarus. Netikro Lietuvos verslo laukia neišvengiamas krachas. Ar galima užsiimti tikru verslu tokioje nuskurdintoje Lietuvoje? Galima. Jūs turite arba pagaminti tas pačias prekes pigiau arba pagaminti sudėtingesnes ir kokybiškesnes prekes su tokiomis pačiomis išlaidomis, kaip gaminamos dabartinės prastesnės prekės. Kaip tai padaryti? Taikant naujas technologijas. Priešingu atveju neįmanoma konkuruoti su kitomis pasaulio šalimis. Sėkmingos šalys tik taip ir vystosi. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Elito godumas yra mūsų prasto gyvenimo priežastis. Lietuvos rusifikacijos variklis yra stumiamas to godumo. "Neoficialiai kalbama, kad Ukrainos rusui Lietuvoje užtenka mokėti 30 eurų už darbo dieną. Šių pinigų pakanka jo kukliam pragyvenimui ir dar galima porą šimtinių – vidutinį atlyginimą nedarbo kamuojamoje Ukrainoje – nusiųsti šeimai. Ar visi šie pinigai „prasisuka“ pro mūsų mokesčių sistemą kukliai nutylima." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Suskiai

Suskiai portretas
Kas užsakė apklausa???? Gyvenom kai paskutinį ubogai , pirmi Europoje nuo galo!!!! Valio Lietuva!'

Blinda

Blinda portretas
Gal jau laikas keltis man ir eiti socialinės nelygybės lygint?

skarbonkė

skarbonkė portretas
Nereikia nei apklausų daryti. Būkime įdėmūs - valdžia stengiasi nors po truputį gerinti mūsų gyvenimą, bet KONSERVATORIAI su liberalais net išsijuosę kaišioja pagalius į ratus. Kad tik valdžia neturėtų laiko užsiimti savo pareigų vykdymu.

kaunietis

kaunietis portretas
ir pernai ir siemet gyvename labai prastai. Vos gala su galu suduriame. Susimoki mokesciu, tai lieka tik is krano gerti vandeni ir valgyti nukainuota duona

kaunietis

kaunietis portretas
Pernai gyvenau tik i6 algos kuri nekilo nuo 2007 metu. Kaino kilo kaip an mieliu, vos isgyvenau. Laukiu kad sie metai butu geresni, nes gavus saskaitą už šildymą matau kad reiks ko gero pabadauti, nes kaina padidejo labai ženkliai. O kas sake, sildymo kainos Kaune pigiuos, geda net klausyti, kokios kainos iskeltos baisu.

godumas

godumas portretas
o siatais metais ju bus jau daugiau nei puse nes kainos kyla net nespeji stebet o pensininkam kad tyletu numeta kelis eurus

Galerijos

Daugiau straipsnių