Quantcast

Alkoholio ribojimai 19-mečiams – ne problema: vis tiek kas nors nuperka

Grįžti į straipsnį

UŽUOJAUTA

UŽUOJAUTA portretas
Na taip koks laisvalaikis be alkoholio. Kaip TA mes skaičiuodavome paskutines 100 dienų iki dembelio, taip turbūt Goda skaičiavo paskutinį šimtadienį iki pirmojo prisigėrimo. O dabar štai vėl teks skaičiuoti iš naujo. Juk krepšinio ar futbolo be kelių bambalių alaus žiūrėti praktiškai neįmanoma. "Gaila" nepažįstu Godos, nes niekada nekiltų "problema" ką dovanoti...... Ne kartą teko dalyvauti vakarėlyje kuriam dalyvavo ir probleminis žmogus. Tiesa žmonių būdavo nedaug ( 7 - 8), tačiau dėl sauso įstatymo niekas neprieštaraudavo. O koks šaršalas kilo uždraudus alkoholį pardavinėti rugsėjo -1. Pagal Godą alkoholio prekyboje nieko nereiktų riboti. Juk jeigu "GERAS DĖDĖ"nupirks 19mečiui tai nupirks ir 16mečiui ir gal.......Tikiuosi kad kaip nors tuos metelius Goda kaip nors iškentės. Juk "KENČIANTIEMS DANUS"

Anonimas

Anonimas portretas
tai suaugusieji padeda įsigyti alkoholio jaunimui o ar nepamąsto kad daro negerai o gal įsivaizduoja padaręs gerą darbą kad nupirko tam kuriam nepriklauso jo gerti susimastykite kad girdote savo jaunumą savo rankomis jam pripilate taurelę o jis paku gal sės prie vairo gal dar ką nors iškrės ir jūs būsite prie to blogio prisidėjęs dar kartą galvokite ką darote jei turėčiau tokio amžiaus vaikų nenorėčiau kad mano vaikams kažkas nupirktų išgerti labai nenorėčiau

Asss

Asss portretas
19meciai ryskiai Protingesni uz vadinamuosius Seimo narius! . Net juokynga kai durnina seimunus jaunimas. Negi seimunai beviltiski, nemoka sukurt ystatymo, kad vaikai negautu isgert.?! Pats ejau sausio 1d. per laisves al., tai vidurdieny zygiavo galvas pakele 5prigere, na gal vos vos 15meciai. Ir visiem valiooo. Kur ziuri seimunaii?

Galerijos

Daugiau straipsnių