Quantcast

Alkoholio branginimas veja lietuvius apsipirkinėti į Latviją ir Lenkiją

Grįžti į straipsnį

Dalia

Dalia portretas
Daug kas nesutinka, kad pas mus mažai alkoholikų. Argi ne tokie važinėja į kitas šalis velnio lašų pirkti?.Verygos vietoj, tikrai branginčiau daug daugiau. Žinoma, rėks, kad pilstukus pirks. Ir tegu, tokiems visvien ką gerti. Tiesa, alkoholio rykliai atsibus, pradės koneveiktši valdžią.

taip

taip portretas
Visur kovuojama su alkogolikais.O Lietuva kovuoja su alkogoliu kaimynu naudai.Gal laikas paskaicuoti,kiek milijonu palikta pas kaimynus .Mat vienam bukagalviui prisisapnuoja kiti tokie pat prabalsuoja.Kiek galima lipti ant tu paciu grebliu?Mes tai jau praejom sovietu laikais.Kada buvo manoma,kad ant kiek padides kaina ant tiek padides pelnas.O gavosi šnipštas.Jei nera proto tai nors pavartykit istorija "gudruciai".

atsakymas Pereirai

atsakymas Pereirai portretas
Tokiems kaip tu, valstybė turėtų nemokėti pensijos, ligos išmokų ir visų kitų išmokų, pašalpų. Iš principo.

aaajjj

aaajjj portretas
Važinėjimas į Latviją ir Lenkiją tik parodo kiek daug yra nuo alkoholio priklausomų žmonių. Tokie ir į Zimbabvę nukeliaus - bile išgert, t.y. gaut dozę.

Pereira

Pereira portretas
Jsu du metai alkocholį ir maistą berku Lenkijoj,ir kitiems parvežu,iš principo

*#***

*#*** portretas
Mažint PVM maistui+valstybinė antkainių kontrolė.Alkoholis,cigaretės ir kt valstybės proteguojami narkotikai gali brangti tiek kiek tik nori prekybininkai.

...

... portretas
Mažinkit PVM maistui - vien dėl alkoholio nelabai kas taip toli trenksis... deja, dėl maisto niekas netriukšmauja, o štai alkoholis jiems - it dangiška mana.

Kaip bus

Kaip bus portretas
Vienas užsinorėjo, pasiule, dauguma prieme. Atejus laikui kiti -apklause, išsiaiškino, nusprende, pasodino.

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
jog siekiama suvartyti versla ir valstybe. Kai nera atsakomybes gali daryti ka nori. Bet nereikia tureti iliuziju, atsakyti veliau ar anksciau teks...valdzia nera amzina.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
ESU ABSTINENTAS.BET KĄ IŠDARINĖJA ŠIS DEBILAS,ATRODO,KAD JIS KREMLIUI DIRBA.TIEK PINIGŲ ATIDUOTI LENKAM,LATVIAM,TAI NUSIKALTIMAS TAUTAI-LIETUVAI.VYT IŠ MINISTRŲ SU ATSAKOMYBE FINANSIŠKAI ATLYGINTI ŽĄLA.

Galerijos

Daugiau straipsnių