Quantcast

40 tūkst. senjorų – kiek didesnės pensijos

  • Teksto dydis:

„Sodrai“ perskaičiavus dalį pensijų, apie 40 tūkst. senjorų jos kiek padidėjo, o dalies mokėjimą atnaujinus, kai kuriems pensininkams išmokama vienkartinė išmoka, siekianti kelias dešimtis ar kelis šimtus eurų.

„Sodra“ iki kovo pabaigos pensijas perskaičiavo žmonėms, gaunantiems iki 1995 metų paskirtas  senatvės pensijas ir iki 2017 metų pabaigos sukaupusiems daugiau nei 30 metų stažo.

„Sodros“ teigimu, šiemet papildomai bus išmokėta apie 6 mln. eurų pensijų. Iš viso pensijoms šiemet skirta per 3,1 mlrd. eurų.

Iki praėjusių metų paskirtų senatvės pensijų mokėjimas atnaujintas ir jos pradėtos mokėti gyventojams, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus ir gaunantiems neįgalumo pensiją – dėl perskaičiavimo jų senatvės pensijos padidėjo.

Padidintos pensijos ir nepriemokos į žmonių sąskaitas jau išmokėtos, o likusiems bus pristatytos į namus.

Senatvės pensijos perskaičiuotos 21 tūkst., o mokėjimas atnaujintas 23 tūkst. gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.Veronikai

P.Veronikai portretas
labiau patinka tie,kurie sumažina pensijas arba visai nekelia,negu tie ,kurie prideda nors ir po kelis ar kelias dešimtis eurų.Żinoma,tai kiekvieno pasirinkimas laisvas.Bet p.Veronika,Ministras pirmininkas turi pavardę,lygiai taip pat ir Jūs.

Stasys

Stasys  portretas
buvo laikai, kada daugelis plaukiojo juron, žmonos nedirbo, nes buvo PONIUTĖS,dabar neturi reikiamo stažo o nori didelės pensijos, kur teisybė,kad keliate tiems net po 20 eurų ,o pelnytai užsidirbusiems pakeliate taip pat ir kurie dirbo ir užsidirbo ateis toks metas kada pensijos taps beveik vienodos tada tinginiai pasijuoks iš dirbusiuju,

21 a

21 a  portretas
TAI KO TAIP SPAUST TAIP SENOLIUS APSISPRĘST DĖL PENSIJOS KAUPIMO JUK AKLAM MATOSI KAD KAŽKAM TAI YRA NAUDINGA IR PELNINGA ŠITIEK MILIJONŲ SUKAUPTŲ NUNEŠT
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių