Quantcast

2019-ųjų biudžetas: kiek „į rankas“ gaus pensininkas, mokytojas, prezidentė

Grįžti į straipsnį

Dalia

Dalia portretas
O kodel nedidina antro lsipsnio pensijos? Kaip gaunas 116 euru taip gaunam cia yra antro laipsnio pensija daugiavaikiu, jai valstybinem institucijom kelia, tai turetu ir padideti antro laipsnio daugiavaikiu pensijos!

skaitytoja

skaitytoja portretas
dosniausia valdžia per visą nepriklausomybės laiką ačiū ir sėkmės jums o opozicija gailėkitės kad skriaudėte žmones

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jie dejuoja ar negana tiem mokytojam palaukit kai atrinks kur tikras mokytojas o kur sedi ministerijoj su savo navickiu jau tie priputusios maisto uz dyka kad galvu nenulaiko

Kęstas

Kęstas portretas
Tuo tarpu milijardą eurų per metus iššvaistome karui, kurio niekada nebus. "Branduolinis atgrasymas kol kas veikia ir privalo veikti, nes alternatyva – neįsivaizduojama." Paaiškinkite tai Grybauskaitei ir savanoriams šauktiniams. Atgrasymas yra vienintelis taikos pagrindas, karo Lietuvos teritorijoje būti negali, todėl laiko ir pinigų švaistymas karui yra bereikalingas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Aš portretas
Jei sumažintų prezidentės darbo užmokestį, kam nuo to būtų geriau. Kaip mes attodytume pasaulyje? Atkurtoje valstybėje mes geresnio prezidento neturėjome.

Kleva

Kleva portretas
Mokytojas, kuris dirba per dieną su papildomais darbais, į rankas gauna nuo 900 iki 1100 ir daugiau. Primlauso nuo stažo, iš silavinimo. Labiausiai nepatenkinti tie mokytojai, kurie turi 5, 6 kontaktines valandas. Jie taip pat nori gati 1000. Jie turėtų susirasti papildomai pamokų kitose mokyklose arba ieš koti darbo mokyklose pilnu krūviu.

Aldona

Aldona portretas
Ar reikejo dabar didinti teisėjams, kad ir seimo nariams.Niekada eiliniam žmogui nepakils normaliai,kol bus toks didelis atotrukis tarp mažai uždirbančių ir nežmoniškai daug.

daugiau nieko nebereikėjo

daugiau nieko        nebereikėjo    portretas
na kur gi ne dar prezidentei rūksta ji nuskriausta gyvenimo ir viso likimo

petras

petras portretas
Saunuoliai ,sekmes toliau triuskinan kriminala verzusi dirzus per ju valdymo metus...

Galerijos

Daugiau straipsnių