Quantcast

„Porsche“ ruošia hibridinę „Panamera“ versiją

Leidinys Autoblog, remdamasis resursu Automotive News, praneša, jog kompanija Porsche padidintomis pajėgomis darbuojasi prie hibridinės (plug-in hybrid) automobilio Panamera versijos kūrimo. Remdamasis nežinomais šaltiniais, leidinys tvirtina, jog automobilis ant konvejerio atsidurs 2014 m., o pagrindinę pardavimų rinka taps JAV.

Hibridinis Porsche Panamera – tai agresyvaus „elektrinio“ koncerno Volkswagen plano dalis (pastarajai kompanijai priklauso 49,9% Porsche akcijų). Prie penkių durų sportinio automobilio prisijungs taip pat „elektrinės“ Audi Q7, Q3 ir Volkswagen Passat versijos. Be to, 2013 m. planuojama išleisti Golf EV. Kompanijos VW vadovybė jau ne kartą buvo pareiškusi, jog „žaliųjų“ automobilių ateitis – tai hibridai, kurie gali būti pakrauti iš elektros rozetės, kadangi jie apjungia geriausias elektromobilių ir transporto priemonių su vidaus degimo varikliu savybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PIJUS

PIJUS portretas
ta Panamera,tai visiska slykstyne! kazkoks nevykes bandymas pagaminti super automobily...,suprasti galima kad nevisada pasiseka ir tokiu firmu kaip Porsche dizaineriams. O va ju naujoji 911-grazuole masinyte,praktiskai be konkurencijos. Todel uzuot uzsiemus dviracio isradinejimu gemintu ta pacia geriausia 911 versija .

JONAS

JONAS portretas
VILIJAMPOLES GARAZIUKAS TIUNINGAVO ATRODO BAISIAI ,BET BACHURAI ATSIGAVO, JIE PARADE PRSO KOMPANIJAI IS KUR GROZIS ATEINA
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių