Quantcast

Žiemos skanėstas – lašiniai. Kokius ir kaip išsirinkti?

Grįžti į straipsnį

Galintis mokėti

Galintis mokėti portretas
Turtus susikrautų tie kaimiečiai kurie gamintų lašinius ir kitus tokius delikatesus tikro rūkymo ir iš senelių paveldėtų receptų pagrindu.Deja surasti dabar ant malkų rūkytų gaminių galima gal tik Vilniaus raj..na dar Dzūkijoje ar pakaunėje.Bet tokios vietos turi savo klijentus, kurie pasiima produkciją vos jai atsiradus iš namų.Patys nuvažiuoja pirkti kaip kad važiuojea iš Klaipėdos pirkti rūkytos žuvies link Ventės rago..Na o mūsų Klaipėdos ir aplinkinių Žemaitijos rajonų turguose tai jau nieko nerasi.Gal tik netyčia.Užversta prekystaliai mirkyta chemikaluose (,,dūmo skonio":D)mėsa.Va net nuotraukoje pažiūrėkit kokie rodomi...Labai gaila tikro lietuviško paveldo ir buvusio tikro ūkininko sąžiningumo..

na

na portretas
retai vartoju lasinius, bet ju geru seniai niekur negausi- nei turguj nei juo labiau parduotuveje. ar teko kada matyt per 3 savaites supelijant rukytus lasinius? dabartiniai pelyja, net saldytuve. na, jei turit giminiu giliam kaime tai esat laimes kudikiai galintys valgyt gerus lasinius, o ne parodija

tiesa

tiesa portretas
reklama...tikru lasiniu maxsimoj tikrai nera....

Vargeli tu mano

Vargeli tu mano portretas
Kur tu žmogus šiais laikais tikrų lašinių begausi? Daniškuose konclageriuose išaugintų kiaulių lašiniai ir net raumuo ne į lašinius arba raumenį, o į muilo drebučius panašūs...

qq

qq portretas
kas užsakė reklamą?:)

Galerijos

Daugiau straipsnių