Quantcast

Vilniuje atidaryta nauja akių klinika

Vilniuje darbą pradėjo "Novoye Zreniye" klinikų tinklo filialas. Konkurenciją kitoms akių gydymo įstaigoms jis žada sudaryti aukščiausios klasės medikais ir nedidelėmis kainomis.

Bendrovės "Novoye Zreniye" ("Naujas regėjimas") centras – Baltarusijoje, Minske. Regėjimo sutrikimų turintys pacientai į ją atvažiuodavo iš įvairių pasaulio šalių, todėl klinika savo veiklą ryžosi plėsti už šalies.

Kad šis žingsnis atsipirktų, klinika turi pateisinti savo gerą vardą – jos specialistai nuolat kelia savo kvalifikaciją, mokosi naujausių gydymo metodų geriausiose Japonijos, Vokietijos, JAV, Rusijos klinikose. Visi chirurgai sertifikuoti dirbti ES. Daugelis jų – medicinos mokslų daktarai arba rengiasi ginti disertacijas.

Chirurgijos skyriui vadovausiantis Igoris Paškinas tikino, kad savo rūpestį pacientais mieliau parodo darbais, o ne žodžiais. Tačiau į atidarymą atėjusi jo pacientė Danutė negailėjo jam ir kitiems klinikos darbuotojams šiltų žodžių.

"Aš labai džiaugiuosi, esu be galo dėkinga chirurgui, klinikos darbuotojams. 26 metus nešiojau akinius, mano regėjimas buvo labai prastas. Visi man tik keisdavo akinius. I.Paškinas pažiūrėjo ir pasiūlė daryti operaciją. Dabar visai kitaip gyvenu – man net akinių nereikia", – pagyras medikams dalijo Danutė.

"Jie viską pateikia labai kukliai, bet taip neturėtų būti. Čia dirba mokslų daktarai, turintys didelę patirtį, aparatūra pati naujausia, kai buvau Minske, pati mačiau, kaip beveik neregiai pagydavo, po to netikėdavo, sakydavo, kad jiems viskas kaip sapnas", – pasakojo ji.

Klinikos direktorius Olegas Kovriginas paaiškino, kad pagrindinis klinikos principas bus dirbti su kiekvienu pacientu individualiai. Jis teigė, kad klinikos paslaugos bus nebrangios. Pavyzdžiui, regėjimo korekcija lazeriu kainuoja 999 litus. Korekcija atliekama naujausios kartos vokiška įranga.

Klinika "Novoye Zreniye" teiks daugelį oftalmologijos paslaugų įvairaus amžiaus žmonėms. Tai labai tiksli diagnostika, regėjimo korekcija lazeriu, lazerinė chirurgija, naujos veiksmingos kataraktos, glaukomos ir tinklainės ligų gydymo technologijos, vaikų akių ligų gydymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lucija

Lucija portretas
Kodel nera kainu?
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių