Quantcast

Varnalėšos – arbatai ir salotoms

  • Teksto dydis:

Nors paprastai varnalėšos laikomos piktžolėmis, tačiau jos turi ir labai daug naudingų savybių, sako gamtininkas Almantas Kulbis.

Storos ir didelės varnalėšų šaknys turi ypatingą, riešutus primenantį skonį. Iš jų, pasak A. Kulbio, gaminama beveik viskas – nuo vegetariškų kepsnių iki japoniško suši.

Nors varnalėšos populiariausios Rytuose ir japonai jas netgi augina darže, tačiau gamtininkas tikina, kad ragauti galima ir bet kurių Lietuvoje augančių varnalėšų.

Išsamiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

-:)

-:) portretas
Geras komentaras,tikrai ,kad asilu maistas. Jau dabar pradesime valgyti,ka japonai valgo.-:))))

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
Asilai labai mėgsta šį augalą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių