Quantcast

Prašo pagalbos: mažasis Teodoras kovoja su retu smegenų augliu

  • Teksto dydis:

Teodorui po Kalėdų sueis dveji metukai, bet jis užuot nerūpestingai mėgavęsis vaikyste kovoja didžiausią savo gyvenime kovą. Kovoja dėl savo gyvybės. 

Berniukui diagnozuotas retas smegenų auglys.

"Teodoro gydymui renkamos lėšos ir kuo daugiau žmonių apie tai sužinos, tuo greičiau visa tai taps realybe. Pasidalinkite, prašau, šiuo prašymu su savo draugais ir pažįstamais. Neabejoju, kad visi turime savo rankose jėgos, kurią teisingai panaudojus, viskas tampa įmanoma", –  feisbuke sklinda pagalbos prašymas padėti išgelbėti mažylį.

Jo tėtis Laurynas Sadauskas pasakojo, kad sūnui patinka mašinėlės, dūkti su trejų metų sese ir užgesinus šviesą gąsdinti pabaisomis mamą ir tėtę, ledinukai ir vaikiškos dainelės.

"Kaip ir kitiems berniukams. Išskyrus tai, kad jis gali niekada nevairuoti tikros mašinos ir mes nesužinotume, kokią muziką jis klausys šešiolikos, ar kuo bus užaugęs", – gąsdinančiomis prognozėmis dalijosi vyras.

Neseniai Teodoro galvytėje gydytojai rado didelį auglį. "Tokį didelį, kad jie nesupranta, kaip vaikas gali judėti, kalbėti ir žaisti, ir atrodyti taip, kaip ir kiti vaikai. Bet jis gali. Tai Teodoro stebuklas. Mes norime jam padovanoti dar vieną stebuklą – galimybę užaugti. Iš tikrųjų tas stebuklas – tai mokslas, pažangiausi gydymo metodai Prancūzijoje, Šveicarijoje arba JAV. Gydomas Lietuvoje konvenciniais metodais jis galbūt sulauks ketverių", – teigė L. Sadauskas.

Šio reto auglio (pilomiksoidinės astrocitomos) biopsijos mėginys jau išsiųstas į Prancūziją, Gustave Roussy vėžio institutą, kur tokiais atvejais sėkmingai taikoma individuali chemo ir imuno terapija, kuri Teodorui suteiktų realų šansą ne tik pasveikti, bet ir užaugti.

"Dar laukiame atsakymo ir konkretaus gydymo plano, bet jau dabar žinome, kad vien pirmojo gydymo etapo kaina gali perlipti 150 tūkstančių eurų, o visas gydymas gali kainuoti net keletą šimtų tūkstančių, todėl be pagalbos neapsieisime.

Mes, jo šeima, mama, tėtis ir sesė, tikime, kad kilometrai ir trūkstami nuliai sąskaitoje nesutrukdys išgelbėti mūsų berniuko. Todėl būsime dėkingi už kiekvieną eurą, pasidalinimą šiuo įrašu ar palaikantį komentarą", – internete rašė L.Sadauskas.


Paaukoti pinigų Teodoro gydymui galite youcaring sistemoje arba pervesdami tiesiai į sąskaitą:

Gavėjas: Teodoro kovos su smegenų vėžiu paramos ir labdaros fondas

Sąsk. nr.: LT774010051004141201

Luminor Bank AB

Swift: AGBLLT2X

Likę nuo gydymo pinigai bus pervesti labdaros ir paramos fondui "Rugutė". 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vygandas

Vygandas portretas
Sveik mažiuk, būsiu laimingas prisidėjęs prie tavo pagijimo.

Gera info

Gera info portretas
Gydantis vėžį daug geros informacijos yra tinklapyje chrisbeatcancer.com kurį sukūrė vyras pats sirgęs vėžiu ir pasveikęs. Kai jis pats sirgo, ieškojo pasveikusių žmonių patarimų, bet buvo sunku rasti, tai pats sukūrė tinklapį, kad kiti žmonės galėtų pasinaudoti jo ir kitų žmonių patirtimi. Čia jis deda interviu su žmonėmis, kurie sirgo vėžiu ir pasveiko. Žmonės papasakoja, kas lėmė jų pasveikimą, kokias priemones jie taikė, kaip gydėsi. Analogiškai jo įrašyti interviu yra jutube, suvedus paieškoje chrisbeatcancer, praktiškai jis suradęs įvairiomis vėžio formomis sirgusių žmonių - todėl čia galima rasti info apie įvairių vėžio formų gydymą.

Anželika

Anželika portretas
Padariau pavedimą.Sveikatos tai Teodoras
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių