Quantcast

Kenčiate nuo lėtinių skausmų? Šis straipsnis kaip tik jums

  • Teksto dydis:

Stuburo skausmai, sąnarių artrozė, skaudantys raumenys, išsineriantys slanksteliai, reumatas, išialgija – tai jūsų kasdienių kančių kaltininkai! Jeigu kenčiate nuo lėtinio skausmo – šis straipsnis skirtas jums!

„Nuolatinis didelis skausmas neleido man normaliai gyventi. Kiekvienas judesys sukeldavo kančias. Jaučiausi kaip neįgalus žmogus! Netgi naktį mane vargino veriantys nugaros ir klubų skausmai, kurie neleido užmigti. Visą naktį vartydavausi nuo vieno šono ant kito. Tai buvo nepakenčiama. Taip gyventi neįmanoma!“, – tokie potyriai primena ir jūsų kasdienybę?

Niekas neturi kęsti nuolatinio skausmo ir kančių atliekant įprastus kasdienius veiksmus. Kiekvienas gali būti nuo to išlaisvintas.

Medicinos vystymasis, įskaitant ortopediją, atnešė tikrą revoliuciją natūraliam stuburo, raumenų, nugaros ar klubų skausmo mažinimui. Žinomi mokslininkai iš Šiaurės Floridos universiteto mokslininkai sukūrė biomedicininius analgetinius-regeneracinius pleistrus, su kuriais jūs galite visam laikui išsilaisvinti  nuo nuolatinio skausmo ir lėtinių kančių. Jums daugiau nereikės gerti įvairių nuskausminamųjų, laukti ilgose eilėse pas specialistus. Daugiau jokio operacijų laukimo.

Žinomiausi ortopedijos chirurgai šiuo metu visame pasaulyje kalba apie analgetinius ir regeneracinius pleistrus. Dėl itin aukšto efektyvumo, biomedicininius pleistrus rekomenduojama išbandyti žmonėms, kenčiantiems nuo nugaros, stuburo ar raumenų skausmų, prieš nusprendžiant pasiryžti operacijai (93 proc. atvejų jos daugiau nebereikės!).

Efektyvumas ir poveikis

Kas išbandė biomedicininius pleistrus, visam laikui atsisveikino su lėtiniais, didėjančiais ir paralyžiuojančiais nugaros, raumenų ir stuburo skausmais. Ir vos po 10 dienų naudojimo! Tai įmanoma, kadangi pleistrai veikia trimis lygiais:

Malšina skausmą sukurdami akupunktūrinį tinklelį. Jų pagrindinis tikslas yra poveikio taškų stimuliavimas, o naudojant ant odos –  stimuliuoti atitinkamas zonas ir receptorius. Jie mažina skausmą ir kitą įtampą, siekiant išvengti recidyvo.

Mažina skausmingą spaudimą slanksteliams ir nervams su dekompresiniu poveikiu. Senstant, apie trečdalis slankstelių susidėvi. Tarpslanksteliniai diskai amortizuoja stuburą 40 proc. blogiau. Dėl to prispaudžiami išialgijos nervai, tad galiausiai atsiranda staigus, prasiskverbiantis skausmas. Dekompresija atkuria teisingą laikyseną, tarpas tarp slankstelių padidėja. Slanksteliai nebespaudžia nervų. Skausmas dingsta.

Atkuriant pažeistus sąnarius regeneruoja nugaros raumenis. Gydant nugaros skausmus, stuburas ir kelių bei klubų sąnariai yra atpalaiduojami, o jų darbą perima pilvo raumenys. Tai leidžia nepatempti nusilpusių stuburo raumenų. Subalansuoti sąnariai galiausiai regeneruoja nusidėvėjusias kremzles.

Tai patvirtina ir 62-ejų ponia Kristina, viena pirmųjų Lietuvoje išbandžiusių biomedicininius pleistrus. „Iš pradžių nepasitikėjau produktu,  bijojau, jog tai tik būdas užsidirbti pinigų iš naivių, kenčiančių žmonių. Visgi  neturėjau, ko prarasti. Iš karto pamačiau, kaip lengva naudoti biomedicininius pleistrus. O kai pradėjau juos klijuoti... tai buvo nuostabu! Jau pirmosiomis dienomis pajutau didelį palengvėjimą. Po truputi pamiršau, kas yra klubų ir nugaros skausmai. Turėjau daug daugiau energijos, miegojau daug geriau. Šiandien mažai prisimenu, ką reiškia kentėti dėl nugaros ir klubų skausmo“, – pasakoja kaunietė.

Biomedicininiai analgetiniai-regeneraciniai pleistrai :

nesukelia pažeidimų, paraudimų ir pašalinių poveikių;

prisitaiko prie bet kurios kūno vietos;

yra pagaminti iš elastingos ir patvarios medžiagos;

išsaugo savo savybes ilgą laiką;

juos gali naudoti ir moterys, ir vyrai.

Pirmieji 250 žmonių gaus garantuotą 73 proc. gamintojo finansavimą biomedicininiams analgetiniams ir regeneraciniams pleistrams. Juos galima įsigyti telefonu. Pakuočių kiekis ribotas – privalumus gauna pirmi paskambinę.

Pristatymas yra nemokamas. Užsakymo procesas yra saugus, kadangi apmokėjimas atliekamas tik gavus siuntą.

Paskambinkite telefono numeriu +37041505155 ir gaukite visiškai nemokamą pasiūlymą.

Nuo pirmadienio iki sekmadienio, 8 - 20 val. Vietiniai skambučiai be papildomų mokesčių.

Šį sprendimą gali sau leisti kiekvienas pensininkas!

Sinovijos skysčio regeneracija ir spaudimo reguliavimas tarpslanksteliniuose diskuose

Priežastis visada viena ir ta pati!

Jeigu turite:

mobilumo problemų;

staigius raumenų, nugaros ir stuburo skausmų priepuolius;

problemas atsisėdant ir atsistojant;

kojų, rankų nutirpimą arba kaklo, ar raumenų spazmus;

stuburo degeneraciją;

išialgiją;

sumažėjusius tarpus tarp slankstelių;

tai reiškia, kad jums reikalingas greitas ir ilgalaikis skausmo bei kančių mažinimo sprendimas.

Reklamuota per TV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
melas ir pigi reklama...

kazkaip

kazkaip portretas
kazka primena ta reklama:( Pilnas internetas panasiu reklamu ir kazkaip neatrodo rimtai. Juo labiau kai reklamuojama panaceja. Na gal koks nusenes pensininkas ir susivilios, ka gali zinot pas ka kisenej uzspausti pinigeliai verkia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių