Quantcast

Kada prasideda senatvė

  • Teksto dydis:

Šiuolaikiniai žmonės senti pradeda daug vėliau, nei jų tėvai ar seneliai.

Mokslininkai tikina, kad dabar senatvė prasideda nuo 74-erių metų, o vidutinį amžių reikia pratęsti nuo 65 iki 74 metų amžiaus.

Tyrėjai teigia, kad jeigu prieš šimtmetį 60 metų jau buvo gili senatvė, šių dienų „senukai“ – tiesiog brandūs žmonės. Dauguma jų nėra priklausomi nuo artimųjų, dirba ir neserga senatvinėmis ligomis.

Specialistai teigia, kad ateityje pagyvenę žmonės „jaunės“ dar intensyviau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
senatvė gali prasidėt ir jaunam kai sveikatos nelieka ligos nepagydomos ar nerandamos. O šiaip tai širdy mes visi jauni, bet reik realiai vertinti galimybes pagal amžių. Ir nėr ko aiškint , kad 80-metis gali atlikti tai ką atlieka pvz 40-metis. Žiūrėkit į gyvenimą realiai ir nėr ko čia svaičiot apie pensijinio amžiaus atitolinimą. Jau dabar 50-metis laikomas netinkamu idarbinimui, o 60-ies esi jau daqrbo rinkoje visiškai nurašytas. Na nebent turi gerų pažinčių

Kaunietis

Kaunietis portretas
Senatve prasideda labai individualiai, kiekvienam zmogui labai skirtingai, vienas nukvakes ir pasiligojes jau 40 metu, o kitas ismintingas, zvalus, linksmas ir sveikas 80-ties, gal tai priklauso nuo genetikos, gal nuo gyvenimo budo, mokslininkai to dar tikrai neistyre.

senjore

senjore portretas
senatve prasideda kai pasiligoji ir nuleidi rankas, o iš tikrųjų-nuo 80 metų,jeigu dar gali vaikščiot ir mąstyt..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių