Quantcast

Gera žinia: V. Adamkus įveikė vėžį

  • Teksto dydis:

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus įveikė vėžį - pasak buvusio šalies vadovo, paskutinis patikrinimas parodė, kad vėžio židiniai nerasti atsinaujinę.

„Esu laimingas ir patenkintas, ypač gavęs žinią prieš keletą dienų, kad vėžio ligos židiniai nerasti atsinaujinę. Esu dėkingas visiems, kurie mane moraliai palaikė ligos metu savo maldomis, linkėjimais“, - TV3 Žinioms sakė V.Adamkus.

89-erių metų V.Adamkus su vėžiu kovojo trejus metus, dėl ligos jam pašalintas inkstas.

V.Adamkus prezidento pareigas ėjo 1998-2003 ir 2004-2009 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

džiaugiuosi

džiaugiuosi portretas
Būtų labai šaunu, jei pasinaudodamas savo autoritetu, prezidentas padėtų spręsti įsisenėjusią naujų vaistų ir gydymo metodų prieinamumo visiems piliečiams problemą. Girdime daug priekaištų apie ligonių kasų valdininkų nekompetenciją, kuomet finansuojami tik seni gydymo metodai, manipuliuojant visiškai nepatikima informacija, nepagrindžiant jos gavimo šaltinių. Tikimės, kad pasveikęs prezidentas prisijungs prie pacientų draugijos ir medikų, kurie stengiasi šį ligonių kasų valdininkų klaną išardyti. Sveikatos ir sėkmės, Jums, prezidente!

nematau nieko tokio

nematau nieko tokio portretas
kad visa šalis alpėtu nuo džiaugsmo.Skaitydamas apie baisa ligą aš ne dėl šito prezydento džiugavau o prisiminiau kaip Rūta savo laidoje papasakojo apie siaubingą padėtį, kuomet galybė vėžiu sergančiu Lietuvos piliečių neturi elementariausiu vaistų ir tiesiog dėl to miršta.Mat tie kurie tuos vaistus Valstybės vardu užperka, turi pasiimti triguba skirtuma ir jokiu būdu neparduoti už savikainą..Apie tai minėjo ir Arnas Klivečka savo laidoje.Ir..nieko.Miršta tai miršta, a'ne gerbiamieji?Geriau padžiūgaukime ka 90-metis senukas pasveiko.Va čia tai šventė!

jomajo

jomajo portretas
Teks mirti ne nuo vėžio
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių