Quantcast

Vaistinėje apsilankęs Stano dar negali atsigauti: man pasidarė gėda

  • Teksto dydis:

Vaistinėje apsilankęs dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano nusprendė netylėti ir viešojoje erdvėje pasidalinti situacija, kurį jį sutrikdė. 

Antradienio popietę žinomas vyras išėjo iš studijos valandėlei pasportuoti ir grįždamas atgal nusprendė įsigyti nuolat pamirštamų žuvies taukų.

„Na, žinot, vitaminai ir t.t. yra gal net sveikiau nei polietileno apsirijusios lašišos, – feisbuke rašė Stano. – Banko kortelės nepasiėmiau, dar pasimes. Sukrapščiau studijoje šešis eurus iš pakampių ir išlėkiau į pavasarį. Grįžtant užsukau į vaistinę. Nors ir turėjau įtarimų, kad mano finansinis pajėgumas nėra aukščiausiame lygyje, to nesureikšminau, juk šeši eurai (beveik 20 litų) yra nemažai, o čia tik žuvų taukai...Suprantu, kad daugumai šios žinutės pabaiga aiški – pinigų man neužteko. Ir dar taip neužteko, kad vis dar negaliu atsigauti.“

Žinomą vyrą nustebino ir tai, kad vaistinėje buvo skelbiamos akcijos.  „Perki du – kitas nemokamai, 30 procentų nuolaida, bet nepaisant visko mažiausia žuvų taukų tablečių kaina buvo 11,23 euro, o patys pigiausi skysti žuvų taukai su 45 proc. nuolaida kainavo 6,35 euro“, – S. Stavickis-Stano teigė, kad stovėjo prie stendo negalėdamas patikėti ir vis dar ieškojo akimis įkandamos kainos. Tačiau, anot dainų autoriaus, net mažiausia maisto papildo pakuotė kainavo brangiau nei šeši eurai, kurie gulėjo kišenėje.

„Ir man pasidarė gėda, bet ne dėl to, kad pritrūkau pinigų, galėjau nubėgti iki studijos ir pasiėmęs kortelę nusipirkti kokių tik noriu taukų. Gėda pasidarė, nes eilėje stovėjo pensininkai, Antakalnio rajono senbuviai. Panašu, kad namuose jie neturėjo tokių kortelių ir žuvies taukų už 12 eurų. O jų sau galėtų leisti nusipirkti tik per Kalėdas“, – rašė dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Esu girdejusi kad Norvegija dar 2 pasaul.karo metais buvo prisiruosusi begalę zuvù taukų o dabar tiesiog juos supilsto ir eksportuoja kaip gerą produktą

Elena Rutkovski

Elena Rutkovski portretas
Aš ir galėdama sau leisti , nusipirkti žuvų taukų jų net neperku, nes tai esą grynas brudas kurį tik geri o jokios naudos nematai , tik alia toks įsitikinimas vartosiu tai čia ojojoj kaip man bus gerai ir būsiu sveikas - šioks toks pamokslas ačiū už galimybę išsakyti nuomonę ... :)

GODA

GODA portretas
ZUVIES TAUKAI TAS PATS SUDAS KAIP IR VISI KITI VITAMINAI
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių