Quantcast

R. Dasilva: santuoka su turtingu vyru negarantuoja laimingo gyvenimo

  • Teksto dydis:

Turbūt kiekviena moteris yra ne kartą pasvajojusi apie lemtingą vestuvių dieną ir galvoje dėliojusi skirtingus šventės scenarijus: nuo suknelės ir muzikos iki torto bei svečių susodinimo.

Tačiau kol vienos viltingai laukia mylinčio vyro, kuris norės priklaupti ant vieno kelio, kitos moterys tikslingai ieško turtų ir patogaus gyvenimo. Beveik dešimt metų santuokoje su milijonieriumi šeichu gyvenusi pažinčių portalo „Prestige Grey Zone“ įkūrėja Relinda Dasilva perspėja, kad santuoka su turtingu vyru negarantuoja ilgo ir laimingo gyvenimo.

- Turėjote vyrą milijonierių, tačiau pati nebuvote laiminga. Pasidalinkite savo istorija.

- Niekada specialiai neieškojau turtingo vyro, o su savo buvusiu sutuoktiniu susipažinau atsitiktinai. Buvau labai jauna, tik išvažiavusi studijuoti į Niujorką, mane be galo žavėjo nauja aplinka, nauji sutikti žmonės, iš buvusio vyro gavau daug dėmesio ir rūpesčio, todėl išgirdusi tą lemtingąjį klausimą, atsakiau „taip“. Tačiau viskas turėjo ir kitą medalio pusę. Jis buvo kito tikėjimo, kur moteriai dirbti nepriimta. Tarsi paukštelis narvelyje, buvau uždaryta namuose, ilgainiui pradėjome daug pyktis, jutau psichologinį spaudimą.

Tokių dalykų neatperka jokie vardiniai drabužiai, prabangūs automobiliai ar banko kortelės su neribotu limitu. Žinoma, yra moterų, kurioms toks gyvenimo būdas priimtinas. Turiu pažįstamų, kurių dienos veikla apima sportą, grožio procedūras ir apsipirkinėjimą prabangiose parduotuvėse. Skamba kaip svajonių gyvenimas, tačiau man viso to nereikėjo – norėjau visko pasiekti pati, būti sau vedliu, todėl tuo metu man nebuvo nieko brangesnio už laisvę ir galimybę eiti ta kryptimi, kuria noriu.

- Ištekėjote antrą kartą. Ar su dabartiniu vyru jaučiatės laiminga? Kokia jūsų santykių paslaptis?

- Labai paprasta – ištekėjau už žmogaus, kuris yra mano geriausias draugas. Stengiamės vienas kitą gerbti, suprasti, išklausyti, suteikti laisvę. Taip pat labai svarbu santykiuose išlaikyti romantiką, pasistengti stebinti vienas kitą, rodyti dėmesį, priminti, kodėl kitas žmogus jums toks ypatingas. Turime vieną taisyklę, kurios visuomet laikomės – bent kartą per savaitę einame į pasimatymą. Nesvarbu, ar tai vakarienė restorane, ar piknikas gryname ore, svarbu nuveikti kažką neįprasto, skirti laiko vienas kitam ir pabūti tik dviese, be buities ir kasdienių rūpesčių, kurie užgula namuose.

- Lietuvoje ypač daug moterų svajoja apie pasiturintį vyrą. Ar tai garantuoja gyvenimą be rūpesčių?

- Norėčiau visas moteris perspėti, kad gyvenimas su turtingu vyru tikrai nereiškia, kad viskas vyks kaip pasakoje. Dauguma sėkmingų ir pasiturinčių vyrų nori ne tik gražios, bet ir išsilavinusios, save realizuoti galinčios moters. Jei neturėsite darbo, hobio ar mėgstamų užsiėmimų ir būsite su kitu žmogumi tik dėl pinigų, labai didelė tikimybė, kad greitai jam atsibosite, jūsų vyro gyvenime atsiras jaunesnė ir įdomesnė moteris ar net žmogus, kuris nuoširdžiai domėsis jo asmenybe, o ne turtais. Gyvenant be meilės po kiek laiko jus greičiausiai pradės erzinti bet kokie smulkūs dalykai, dažnai pyksitės, jausitės nelaimingos ir suprasite, jog vien pinigų neužtenka tam, kad sukurtumėte sėkmingus ir ilgalaikius santykius. Galu gale, visą savo laiką ir energiją atidavusios ne asmenybės tobulinimui, o buvimui turtingo vyro moterimi, galite likti visiškai tuščiomis: tiek fiziškai, tiek dvasiškai.

- Ar pakanka būti tik gražia, kad suviliotum protingą ir sėkmingą vyrą?

- Gražios moterys gali nesunkiai suvilioti bet kokį vyrą, tačiau norint jį išlaikyti, vien išvaizdos nepakanka. Pradėjus rimtesnius santykius vyrai domisi moters asmenybe, vidiniu pasauliu. Turbūt todėl čia sutinku labai daug nuostabaus grožio lietuvaičių, kurios yra vienišos. Tiesa ta, kad išorinis grožis sukelia susižavėjimą, seksualinį potraukį, tačiau norint užmegzti ilgalaikę draugystę, reikia parodyti kažką daugiau. Siūlyčiau viso savo laisvo laiko neatiduoti vien grožio procedūroms ir antros pusės paieškoms ir šiek tiek investuoti į save. Pagalvokite, kuo galite sužavėti, intriguoti kitą žmogų, ieškokite mėgstamų veiklų, sugebėjimų, kurių turi kiekviena. Galbūt mokate keletą kalbų, grojate, dainuojate, tapote, esate puikios kulinarės. Jei nuolat verkšlensite, kad esate vienos ir pavydėsite kitoms moterims, kurios užmezgė sėkmingus santykius, nieko nepešite. Pozityvumas traukia pozityvumą, todėl aplink save skleiskite gerą energiją, būkite savimi pasitikinčios ir ambicingai siekite tikslų. Tai tikrai sužavės priešingą lytį.

Gražios moterys gali nesunkiai suvilioti bet kokį vyrą, tačiau norint jį išlaikyti, vien išvaizdos nepakanka.

- Kodėl moteriai svarbu gyvenime turėti tikslų ir jų siekti?

- Visada patariau moterims, kad turėti savo santaupų ir mėgstamą veiklą labai svarbu. Tai suteikia nepriklausomybės ir saugumo jausmą. Grožis bėgant metams kinta, mūsų vietą gali užimti kitos, jaunesnės, išvaizdesnės merginos. Net ir labai karštai mylintis vyras vieną dieną gali jus palikti pliką, basą. Turėdamos tvirtą pagrindą pačios kontroliuosite savo gyvenimą.

- Kokios tendencijos vyrauja santykių paieškose?

- Mes neįpareigojame žmonių ir nespraudžiame jų į nustatytus visuomenės rėmus. Skeptiškai žvelgiu į visas pažinčių svetaines, kurios žada, kad čia tikrai surasite antrą pusę, meilę ar gyvenimą ilgai ir laimingai. Man taip pat nepriimtini visi tie puslapiai, skirti tik vienos nakties nuotykiams. Iš tiesų pastebėjau, kad yra labai daug žmonių, kurie „nudegė“ paskutiniuose santykiuose arba kurį laiką buvo susikoncentravę į kitus dalykus ir tiesiog nori vėl pradėti susitikinėti bei pasižiūrėti, kur tai nuves.

- Ko palinkėtumėte moterims, kurios daro viską, kad galėtų susirasti turtingą vyrą ir kuo greičiau susituokti?

- Mielosios, pirmiausia išmokite mylėti save ir gyventi bei būti laimingos, kol esate vienos. Vyrai žavisi ambicingomis, stipriomis ir tikslų turinčiomis moterimis. Jie nėra kvaili ir užuodžia, kuomet norite pasinaudoti tik jų pinigine, todėl galiausiai patys pasinaudoja jumis. Jei išmoksite džiaugtis gyvenimu neturėdamos pasiturinčio vyro šalia ir jį užpildysite mėgstama veikla, jūs pačios nė nepastebimai pritrauksite šalia savęs sėkmingą, dėmesio vertą žmogų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sveiki, aš esu ponia Arisa Lamon iš Tailando. Aš labai džiaugiuosi, kad galėjau su jumis susitikti, norėčiau su jumis surengti ypatingą diskusiją. Prašau susisiekti su manimi, kad galėčiau geriau susipažinti: arisalamonbra1@gmail.com

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Dar.Neradusi laimės pirmojo vyro kišenėje,iesko laimės kito vyro kelnėse.Štai jum ir visa panašių lėlyčių filosofija.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Pirmasis-už maišą pinigų nusipirko gražiai įpakuotą lėlę,antrasis-kartą per savaitę už pažaidimą susimoka natūra.Abu-kvailiai,nes nežino tikrosios žaisliuko vertės.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių