Quantcast

Neištikimybė – dažna, bet labai skausminga patirtis

Neištikimybė – dažnas reiškinys santuokoje. Tai skausminga patirtis, kuri sukrečia ne tik sutuoktinius, bet ir jų vaikus, tėvus, draugus. Apgautajam sutuoktiniui neištikimybė yra viena skausmingiausių patirčių, kurią jis ar ji priversti išgyventi.

Daugelis nesupranta, kad neištikimam sutuoktiniui ir meilužiui ši patirtis taip pat yra skaudi. Neretai buvę neištikimi sutuoktiniai išgyvena stiprias depresines reakcijas, o kartais net mintis apie savižudybę. Todėl ir kyla klausimas: kodėl žmonės taip elgiasi?

Pradžia – pažįstamų rate

Kaip prasideda neištikimybė? Meilės intrigos dažniausiai prasideda, kai gana gerai pažįstamam žmogui, su kuriuo kasdien praleidžiama nemažai laiko, kyla stipresni jausmai. Šis žmogus gali būti iš bendradarbių ar draugų būrio.

Lina, 38 metų moteris: "(...) įsimylėjau naująjį bendradarbį. Jis nuolat linksmas, žaismingas, moka pajuokauti. Su juo lengva bendrauti. Aš pastebėjau, kad vis dažniau pradėjau galvoti apie jį ir vis mažiau apie savo vyrą. Mano vyras yra geras žmogus, gana atidus ir rūpestingas man ir vaikams. Jis išvaizdus, sakyčiau, labai gražus vyras. Mes abu labai mylėjome vienas kitą, buvome aistringi meilužiai. Tačiau pastaruoju metu vyras mieliau laiką leidžia prie kompiuterio ir daug dažniau pabučiuoja mūsų šuniuką nei mane. Su juo eina pasivaikščioti ir kalbina dažniau nei mane. Toks jis jau yra: užsidaręs, nuolat pavargęs. Jis išties daug dirba, yra vertinamas žmogus savo darbe. (...) Mano bendradarbis pažadino manyje primirštas aistras, džiaugsmą. Aš pradėjau svajoti apie jį, norėčiau būti su juo. Man gėda dėl savo jausmų ir minčių. Jaučiuosi kalta, išduodanti vyrą. Stengiuosi negalvoti apie jį, bet galvoju. Nežinau, ką jis apie mane galvoja, ką man jaučia, tačiau man atrodo, kad ir aš jam patinku. Bijau pasakyti vyrui, nes ne kartą jam esu sakiusi, kad negalėčiau jam atleisti neištikimybės. Tarp mūsų su bendradarbiu, galima sakyti, dar nieko ir neįvyko. Tačiau artėja darbo vakarėlis ir nebesu tikra, ar nenorėčiau peržengti ribos ir suartėti. Gąsdina padariniai. Jaučiu, kad dar myliu savo vyrą, esu prisirišusi prie jo, neįsivaizduoju gyvenimo be jo. Tačiau noriu jausti gyvenimo pilnatvę, man trūksta aistros... Gyvenimas tapo monotoniškas ir be džiaugsmo. Jaučiuosi siaubingai. Atėjau patarimo, nes nežinau, ką daryti."

Kai kurie neištikimybės atvejai yra tik vienos nakties nuotykis, patirtas komandiruotėse, darbo ar draugų vakarėliuose, kai šalia nėra sutuoktinio. Vienkartiniai meilės nuotykiai įprastai nutinka pavartojus alkoholio ir praradus impulsų kontrolę. Alkoholio gausiau vartojantys žmonės dažniau leidžiasi į tokius nuotykius.

Kiti meilės romanai prasideda draugyste, kuri, laikui bėgant, perauga į tvirtesnį ryšį, padedantį spręsti santuokoje iškilusius emocinius sunkumus. Kartais šie santykiai tampa tokie patvarūs ir visavertiški, kad sutuoktiniai galiausiai išsiskiria, o meilužiai susituokia. Dauguma nesantuokinių ryšių trunka gana ilgai, tačiau nesutvirtėja tiek, kad peraugtų į santuoką.

Ką suteikia neištikimybė?

Neištikimybės santykiai dažniausiai užmezgami, kad patenkintų svarbius asmens emocinius poreikius. Tačiau dauguma nesantuokinių meilės romanų dažniausiai patenkina tik trūkstamus emocinius poreikius, kurių dėl kažkokių priežasčių neužtikrina sutuoktinis – vyras ar žmona. Šis faktas dažniausiai ir apsprendžia skyrybų tikimybę, nes neištikimo sutuoktinio motyvai nėra rasti naują sutuoktinį.

Neištikimybės santykius užmezgęs sutuoktinis žino, kad meilužis ar meilužė dėl tam tikrų priežasčių nepajėgia užtikrinti visų emocinių jo poreikių, kuriuos tenkina jo žmona ar vyras. Todėl dauguma meilės romanų niekada ir neveda į skyrybas ar į kitą santuoką, o yra tik slaptas santykis, papildantis santuoką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Shannah Braunt

Shannah Braunt portretas
Aš rimtai negaliu nuslėpti džiaugsmo ir laimės, kurią šiuo metu jaučiu savyje. Jau daugiau nei metus turiu problemų dėl santykių. Mano vyras paliko mane prieš 2 savaites po 18 santuokos metų. Jis išvyko pas merginą, jaunesnę už jį daugiau nei 20 metų ir gyvenimas man buvo labai sunkus emociškai, bet aš meldžiausi ir tikėjau Dievu, kol nesusisiekiau su daktaru Ilekhojie ir visos mano santykių problemos dingo, jis atliko susitaikymo ritualą. ir jis sugrąžino mano vyrą po 48 valandų, kai su juo susisiekiau... Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už pagalbą. SUSISIEKITE SU JU DABAR WHATSAPP/SKAMBINTI per +2348147400259

Angie Barella

Angie Barella portretas
Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. telefonu / WhatsApp +2348147400259

Brianna Segers

Brianna Segers portretas
Aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man susitaikymo ritualą. Po 48 valandų mano vyras grįžo namo po tiek daug mėnesių išvykęs iš mūsų namų, taip nuostabu!! Jis atsiprašė už savo klaidą, už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Mūsų santuokinis ryšys dabar stipresnis ir toks, koks buvo anksčiau. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad sugrąžinote mano vyrą. Rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kurie turi problemų santuokoje / santykiuose. Štai jo kontaktas skambinkite / Whats-app: +2348147400259
VISI KOMENTARAI 77

Galerijos

Daugiau straipsnių