Quantcast

Kodėl kas antras vyras nustoja bendrauti su moterimis?

  • Teksto dydis:

Daugiau nei pusė vyrų nustoja bendrauti su moterimis internete, nes šios nemoka bendrauti. Organizuotos apklausos dalyviai teigė, kad merginos bendrauja atsainiai, nemaloniai ar paviršutiniškai.

Daugiau nei pusė vyrų nustoja bendrauti su moterimis internete, nes šios nemoka bendrauti. Pažinčių svetainės „Flirtas“ organizuotos apklausos dalyviai teigė, kad merginos bendrauja atsainiai, nemaloniai ar paviršutiniškai. Jos metu taip pat paaiškėjo, kad skirtingų amžiaus grupių interesų skirtumai – vyresni respondentai nekreipia dėmesio, ar mergina domisi jų finansine padėtimi.

„Kai mėgini užmegzti pokalbį su mergina, ji retai paroduys iniciatyvą ar nuoširdų norą bendrauti. Į ilgus išsamius ir šmaikščius laiškus, gaunu trumpus ir lakoniškus atsakymus, kurie nepadeda pratęsti pokalbio. Kartais norisi tiesiog pasikalbėti ir pasidalinti, tačiau merginos to nesupranta. Atrodo, kad jos jaučiasi princesėmis ir dėl jų reikia eiti kryžiaus kelius“, – sako vienas iš apklausos dalyvių.

Vienas iš dešimties tyrimo dalyvių sako, kad su mergina bendrauti nustoja, kai pastebi nesutampančius tikslus ir pomėgius. Bendri interesai labiau rūpi vyresniems vyrams. Dėl šios priežasties su moterimi bendrauti nustos kas ketvirtas vyras virš 42 metų amžiaus. 18-24 metų grupėje toks nesuderinamumas svarbus tik 6 proc. apklausos dalyvių.

„Kartais pajauti, kad nesutampa charakteriai ir gražiai atsisveikiname su mergina. Dažniausiai taip elgiuosi, kai pastebiu, jog skiriasi mūsų požiūriai į pomėgius, gyvenimą ar buitį. Tiesa, bendraudi dažniausiai nustoja jos, nes mano finansinė padėtis prasta“, – atskleidė kitas respondentas.

Vidutiniškai 8 proc. vyrų nustoja bendrauti su merginoms, kurios itin domisi jų finansine padėtimi. Labiausiai tai sureikšmina jaunuoliai ir jauni respondentai – vyrai nuo 24 iki 42 metų amžiaus. Dėl per didelio merginos domėjimųsi vyro piniginės gyliu su dailiosios lyties atstove atsisveikina beveik kas septintas respondentas. Jaunesni vaikinai ir vyresni vyrai į tokį merginų smalsumą žiūri atlaidžiai – tik 4 proc. jų dėl to nustoja bendrauti.

„Merginos ir moterys nori būti matomos ir sulaukti vyrų dėmesio. Jos dažnai užsisako papildomas paslaugas, kurios padidintų jų matomumą. Visgi, būtent jos dažniau neatrašo į vyrų laiškus. Paprastai pastarieji stengiasi bendrauti, kol pamato, kad tikrai nieko neišeis, o moterys bendrauti nustoja pažinties pradžioje“, – sako pažinčių svetainės „Flirtas“ rinkodaros vadovas Audrius Vrubliauskas.

Tokį merginų elgesį jis aiškina, įgimta dailiosios lyties empatija ir „šeštuoju jausmu“. „Jos greitai įvertina, ar nori susipažinti su jai parašiusiu vyru, kokios jo stipriosios pusės ir trūkumai. Jos sulaukia žymiai daugiau laiškų nei vyrai ir daugumą jų ištrina, nes parašęs žmogus nepateisina jų lūkesčių, arba nusprendžia, kad santykių perspektyvos miglotos ir į juos neverta investuoti“, – aiškina A. Vrubliauskas.

Apklausoje dalyvavo 881 įvairaus amžiaus vyras, bendraujantis bent vienoje Lietuviškoje pažinčių svetainėje. Tyrimas atliktas 2014 m. birželio viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sveiki, aš esu ponia Arisa Lamon iš Tailando. Aš labai džiaugiuosi, kad galėjau su jumis susitikti, norėčiau su jumis surengti ypatingą diskusiją. Prašau susisiekti su manimi, kad galėčiau geriau susipažinti: arisalamonbra1@gmail.com

na

na portretas
na jie registruojasi internete nes nori pasikalbeti, pasidalinti, permiegoti, o rimtos merginos nori susirasti normalu drauga, pasikalbeti ir pasidalinti jos turi begales draugiu. Tai ir nesirezga niekas. Kol jos suvokia, kad internete nieko gero nesuras, nes vyrai i interneta ziuri nerimtai ir nerimtai ziuri i merginas, kurios iesko internete. Jie galvoja, kad ten merginos registuojasi irgi su tokiais lengvabudiskais tikslais. Taciau taip nera. Nesutampa poreikiai ir nesirezga ta kalba. Esu buvus gal 15 pasimatymu sia vasara, bet vis pasitaike kazkokie nerimti vyrai. Nesiterliojau su jais toliau. Taigi, internete nieko gero nera, reikia ieskoti realiai, gyvai.

d

d portretas
kad jie raso su gramatinem klaidom
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių