Quantcast

Kada moterys labiausiai nori sekso?

  • Teksto dydis:

Beveik kiekviena moteris gerai žino savo menstruacijų ciklą, o norinčios pastoti net skaičiuoja vaisingiausias dienas ir atlieka tam skirtus ovuliacijos testus. Juk tada tikimybė pastoti būna didžiausia. Tačiau kartais tereikia įsiklausyti į savo kūno kalbą ir pasikliauti tiesiog noru.

JAV mokslininkai nustatė, jog moterų sekso troškimas yra glaudžiai susijęs su ovuliacijos periodu.

Mokslininkai iš Virdžinijos universiteto (JAV) nustatė dienas, kada moterys aktyviausiai domėjosi seksu. Tyrėjų komanda atliko tyrimą, kuriame dalyvavo 100 moterų nuo 23 iki 44 metų amžiaus. Tyrimo tikslas – nustatyti ryšį tarp moters libido ir menstruacijų ciklo.

Pasirodė, jog moterys labiausiai nori sekso ovuliacijos laikotarpiu, likus 10–16 dienų iki menstruacijų. Tačiau tyrėjai pabrėžė, kad lytiniam potraukiui įtakos taip pat turi ir kiti veiksniai, tokie kaip stresas ir ligos.

Staiga užsigeidėte sekso? Tai ženklas, jog atėjo laikas pratęsti giminę. Na, o jei palikuoniai nepageidaujami, belieka saugiai pasimėgauti lytinių santykių teikiamais malonumais. 


Šiame straipsnyje: seksasaistraovuliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aurimas

Aurimas portretas
Lbai aciu

reklama

reklama portretas
Jei pampalas suglebęs, reikia jį padėt prie skylės, o tuo tarpu stipriai suspaust moters pilvą maždaug 2 cm. po bamba, ir staiga atleist. Jis vakuumo traukos principu bus patalpintas kur reikia. Ir nereikia jokių vaistų, tik nereikia persistengt spaust, nes gali praryt su kiaušiniais.

avanafilis

avanafilis portretas
Įprastai geriama 100mg stiprumo šio vaisto dozė. Spedra nesukelia pripratimo, yra tinkama ir sisteminiam vartojimui, tačiau tai nėra būtina- vaistai gali būti geriami tiesiog tada, kai labiausiai jų reikia, be jokio tvarkaraščio. Apie veikliąją medžiagą avanafilį: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių