Quantcast

Didelis – nebūtinai geras

Ekspertai, apklausę dailiosios lyties atstoves, nustatė, kad moterys dažniau būna neištikimos vyrams, kurių peniai yra dideli.

Ekspertai, apklausę dailiosios lyties atstoves, nustatė, kad moterys dažniau būna neištikimos vyrams, kurių peniai yra dideli.

Tyrimas buvo atliekamas Kenijoje. Jame dalyvavo 545 žvejų žmonos. Tik 34 buvo neištikimos sutuoktiniui. Mokslininkai nustatė, kad neištikimos buvo tos žmonos, kurių vyrų peniai didesni už tų vyrų, kuriems sutuoktinės buvo ištikimos.

Tyrimo duomenys rodo, kad sukti į kairę linkusios tos moterys, kurių vyrų penio ilgis erekcijos metu yra daugiau nei 15 cm. Tuo tarpu vyrų, kurių žmonos buvo ištikimos, pasididžiavimo ilgis erekcijos metu siekė 13 cm.

Mokslininkai tvirtina, kad kiekvienas papildomas centimetras penio ilgio neištikimybės riziką padidina 1,5 karto.

Pasak tyrėjų, dauguma moterų mano, kad didelis penis sukelia skausmą ir nepatogumą lytinio akto metu. Šie duomenys prieštarauja plačiai paplitusiai nuomonei, kad kuo penis didesnis, tuo sekso metu patiriama daugiau malonumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Maniškis įsigija šių vaistų tiesiai iš vaistinės. Manau, kad bet kurioje normalioje galima rasti. Ir nereikia niekur užsakinėti Labai patogu, kad nereikia laukti, visada prieinama esant reikalui. Tai receptinis vaistas, kurio išrašyti galite prašyti gydytojo ar tiesiog pirkti be jo- vaistininkai tokius vaistus duoda ir taip. Maniškis ėjo su receptu tik patį pirmą kartą. O plačiau paskaitinėti siūlyčiau čia: www .goo. gl/qy5bn0

na

na portretas
Norintiems pagerinti savo ištvermingumą reiktų 1-3 val prieš mylintis vartoti po 30 arba 60 miligramų Priligy. Rezultatas tikrai pradžiugins tuos, kurie iki tol negalėdavo pasidžiaugti net minute. Priminsiu, jog priešlaikine ejakuliacija laikoma tik tuomet, kai lytinio akto trukmė yra trumpesnė už ją.

ji

ji portretas
Neslėpsiu- mums irgi prireikė šių tabletėlių. Ir labai džiaugiamės šiuo atradimu, nes tai labai daug ką pakeitė. Lytinio akto trukmę prailginus galima atrasti labai daug naujų galimybių, nėra kada nuobodžiauti :P Gerai, kad priligy, atitolinant ejakuliaciją, nenumalšina aistros ir nekeičia savijautos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių