Quantcast

L. Salasevičius: nėra taisyklės, draudžiančios suknelę dėvėti du kartus

  • Teksto dydis:

Vienas populiariausių šiandienos Lietuvos dizainerių Liutauras Salasevičius, savo kurtomis įspūdingomis suknelėmis damas paverčiantis paslaptingomis ir rafinuotomis „miesto raganomis“, tvirtina, kad taisyklė, draudžianti tą pačią suknelę dėvėti su kartus, yra tiesiog išgalvota.

„Jei tai skirtingi vakarėliai, skiriasi draugai, publika, proga, galite drąsiai dėvėti savo mėgstamą suknelę tiek kartų, kiek tik norite“, – tvirtina Liutauras.

Vakarinių ir vestuvinių suknelių meistro nuomone, visuomet pagelbėja skirtingų aksesuarų naudojimas. „Jei norite būti išskirtinė, stilinga ir originali, pasitelkite mažas gudrybes ir prie savo mylimiausios vakarinės suknelės derinkite delnines, pirštinaites, turbanus, perukus, skrybėlaites. Papuošalai, be abejonės, paįvairins jūsų vakarinį įvaizdį“, – pataria dizaineris.

Paklaustas, ar reikia derintis prie partnerio drabužių, Liutauras neieško žodžio kišenėje ir atšauna, kad tai labai pavojingas reikalas. „Man asmeniškai juokinga, žiūrint į tobulai iki negalėjimo susiderinusią porelę, aš asmeniškai to nesuprantu. Jei norit cirkintis – tai prašom“, – šypsosi Liutauras.

Dizaineris neslepia, kad drabužius kuria ne tik lieknoms moterims. L. Salasevičiaus nuomone, ir apkūnesnės damos gali atrodyti stulbinančiai. „Vakarinius rūbus siūdamas stambesnėms moterims, visada pasiūlau korsetus. Jis sutvarko figūrą ir suteikiaelegancijos“, – pažymi suknelių kūrėjas.

Šio sekmadienio LNK laidoje „Mes pačios“ žiūrovai galės išvysti Liutauro Salasevičiaus kūrybos dirbtuves ir nors trumpam atsidurti jo neseniai surengtame naujos kolekcijos „Miesto raganos“ pristatyme. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
"...kuria ne tik lieknoms moterims..." Geriau butu pasakes - kaulu vyniotiniams,nes ta mada tu kauletu mergeliu yra baisi,eina,tai atrodo girdeti kaip kaulai barska. Rasytu "...liesoms mergaitems ir normalioms moterims", nes tu dziusneliu moterimis vadinti nesivercia liezuvis.

nėra

nėra portretas
taisyklės draudžiančios tą pačią suknelę dėvėt kad ir dešimtys kartų

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
JOS VISOS IS FANTASTINIO FILMO,SUPR.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių