Quantcast

„Žalgiris“ I. Hartensteiną skolins kitai komandai

Kauno „Žalgiris“ kitą sezoną savo sudėtyje greičiausiai neturės perspektyvaus vokiečio Isaiah Hartensteino, kuris turėtų žaisti tokioje komandoje, kurioje gautų daugiau žaidybinio laiko.

„BasketNews.lt“ žiniomis, kauniečiai ketina puolėją paskolinti. Sutartį su „Žalgiriu“ turinčiam krepšininkui šiuo metu yra ieškoma nauja komanda.

I. Hartensteino kontraktas galios dar bent vienerius metus, o kitą vasarą „Žalgiris“ galės pratęsti sutartį dar vienam sezonui.

„Žalgiris“ artėjantį sezoną priekinėje linijoje turės Paulių Jankūną, Aaroną White'ą, Brandoną Daviesą ir Antaną Kavaliauską. Prie komandos turėtų prisijungti ir vienas iš ekipos jaunųjų krepšininkų.

Kauniečiai sudėtį komplektavo manydami, kad I. Hartensteinas kitą sezoną persikels į NBA, tačiau 43 šaukimu vokietį pasikvietusi Hjustono „Rockets“ krepšininką dar vieną sezoną mato Europoje.

Praėjusį sezoną „Žalgiris“ sužaidė 81 rungtynes, tačiau I. Hartensteinas aikštėje pasirodė tik 37 kartus. LKL jis vidutiniškai rungtyniaudavo po 12,2 min., o Eurolygoje – vos po 2,6.

LKL jis rinkdavo po 4,7 taško, atkovodavo po 3,4 kamuolio ir surinkdavo po 5,5 naudingumo balo, o penkerias rungtynes Eurolygoje sužaidęs aukštaūgis įmesdavo po 1 tašką.

„Žalgiryje“ vokietis rungtyniavo pirmąjį sezoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių