Quantcast

„Žalgirio“ krepšininkai palaužė Valensijos komandą

  • Teksto dydis:

Vyrų krepšinio klubų Eurolygos varžybų 19-ojo turo rungtynėse ketvirtadienį Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ namuose 86:82 (26:19, 21:12, 16:26, 23:27) nugalėjo Ispanijos čempionę Valensijos „Valencia Basket“ ekipą.

Žalgiriečiai labai sėkmingai pradėjo rungtynes ir ketvirtąją min. pirmavo 13:0. Vėliau varžovai priartėjo iki 6 taškų (20:14), o po pirmųjų 10 min. „Žalgirio“ pranašumas siekė 7 taškus (26:19). Antrajame kėlinyje aikštėje vėl dominavo šeimininkai, kurie nutolo 47:31.

Įsibėgėjus trečiajam kėliniui, Kauno klubas dar pirmavo 15 taškų skirtumu (61:46), bet prieš lemiamą ketvirtį „Žalgirio“ pranašumas aptirpo iki 6 taškų (63:57). Ketvirtajame kėlinyje Valensijos ekipa pirmą kartą išsiveržė į priekį (71:70), bet tuomet aistringai sirgalių palaikomas „Žalgiris“ vėl susigrąžino pranašumą savo naudai, o po Artūro Milaknio tritaškio įgijo 6 taškų pranašumą (79:73). Po Edgaro Ulanovo dvitaškio žalgiriečiai pirmavo 83:76, bet tuomet du tritaškius iš eilės pataikė Willas Thomasas ir iš „Žalgirio“ pranašumo liko vienas taškas (83:82).

Tas pats W. Thomasas vėliau tritaškiu galėjo persverti rezultatą savo komandos naudai, bet metimas buvo netaiklus. Žalgirietis Kevinas Pangosas pataikė vieną baudos metimą, o po netaiklaus antrojo kamuolį atkovojo „Žalgirio“ aukštaūgis Aaronas White'as. Du baudų metimus tuomet pataikė E. Ulanovas ir Kauno ekipa šventė sunkią pergalę.

„Žalgiriui“ 18 taškų pelnė Axelis Toupane'as, 12 - Artūras Milaknis (tritaškiai 4/6), po 11 - Aaronas White'as (8 atk. kam.), Kevinas Pangosas (15 rez. perd.) ir Paulius Jankūnas, 10 - Edgaras Ulanovas, 8 - Brandonas Daviesas, 3 - Vasilije Micičius, 2 - Antanas Kavaliauskas.

Valensijos komandoje 20 taškų surinko Tiboras Pleissas, 19 - Willas Thomasas, 17 - Erickas Greenas.

Kovą dėl atšokusių kamuolių „Žalgiris“ laimėjo 34-21.

„Žalgiris“ (12 pergalių/7 pralaimėjimai) turnyro lentelėje užima šeštąją vietą, o „Valencia Basket“ (6/13) - 14-ąją.

Pirmajame rate kauniečiai išvykoje nugalėjo Valensijos komandą 71:63.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais sausio 25 dieną išvykoje su Luko Lekavičiaus atstovauja Atėnų „Panathinaikos Superfoods“ (Graikija) ekipa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

EDAS

EDAS portretas
TU UZSICIAUP SU SAVO PASKOLA. CIA KASE .AR TAU AISKU... VERSLIUGA

n...

n... portretas
valioooo žalgiriečiams su Šarūnu priešakyje...

VICTORIA EMMANUEL

VICTORIA EMMANUEL portretas
paskola! paskola !! paskola !!! Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kad esame čia, kad visas savo finansines problemas padarytų praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą. Tada atsiųskite mums el. Laišką: (victoriaemmanuelloan@gmail.com) kreiptis dėl paskolos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių