Quantcast

Žalgirietis T. Walkupas: turime greitai atsigauti po pralaimėjimų

  • Teksto dydis:

Eurolygos dvigubos savaitės iššūkį toliau tęsiantis Kauno „Žalgiris“ trečiadienį atskrido į Stambulą, kur jau ketvirtadienį vakare susitiks su vietos „Fenerbahce“ klubu, rašo zalgiris.lt.

Po pirmosios treniruotės Turkijoje mintimis apie Kauno klubo žaidimą bei būsimus varžovus dalijosi Thomasas Walkupas ir pirmojoje treniruotėje su žalgiriečiais dalyvavęs Deonas Thompsonas.

„Nekantriai laukiame šių rungtynių. Visgi tai dviguba Eurolygos savaitė. Praėjusi dvikova buvo sunki, bet mes esame profesionalai, todėl turime greitai atsigauti po pralaimėjimų. Atvykome čia siekti pergalės, - kalbėjo T. Walkupas. - Turime pamiršti kelias praėjusias dvikovas. Žinoma, galime kažko iš jų pasimokyti bei nuspręsti, ką turime daryti geriau, bet dabar turime judėti į priekį ir laimėti ketvirtadienio rungtynes“.

Kartu su komanda pirmoje treniruotėje dalyvavo Kauno ekipos naujokas D. Thompsonas. Treniruotės pradžioje krepšininkas su keliais komandos draugais mokėsi žalgiriečių puolimo ir gynybos sistemų aspektų. Po treniruotės amerikietis džiaugėsi savo komandos draugais.

„Tai labai talentingi vyrukai, puikiai išmanantys krepšinį, žinantys, ką reikia daryti aikštėje. Komandos draugai dalijasi kamuoliu, yra protingi ir talentingi“, - aiškino aukštaūgis.

Iš Ispanijos Burgoso klubo prie Kauno „Žalgirio“ šią savaitę prisijungęs žaidėjas tikina, jog norint nugalėti Stambulo komandą teks demonstruoti didžiulę drausmę žaidime ir laikytis rungtynių plano.

„Žalgiris“ su šia ekipa žaidė praėjusiame Eurolygos finalo ketverte. Žaisti varžovų aikštelėje yra labai sunku, nes sulauksime sirgalių spaudimo. Stambulo ekipa - labai disciplinuota ir treniruojama puikaus trenerio. Turėsime būti lygiai tokie patys - disciplinuoti, besilaikantys žaidimo plano ir viską atiduodantys aikštėje“, - teigė D. Thompsonas.

Kauno „Žalgirio“ rungtynės su Stambulo „Fenerbahce“ prasidės 19.45 val. Lietuvos laiku.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių