Quantcast

Žalgirietis T. Walkupas: tiesiog reikia išpildyti smulkius dalykus

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai žais antrąsias Eurolygos išvykos rungtynes. Žalgiriečiai kelia sparnus į Graikiją, kur penktadienį susitiks su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

Prieš būsimą dvikovą mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi žalgirietis Thomasas Walkupas.

„Jaučiuosi gerai. Stengiuosi aikštelėje atlikti savo darbą, – apie įsiliejimą į „Žalgirio“ gretas kalbėjo T.Walkupas. – Kiekvienas mūsų komandos žaidėjas turi specifines užduotis rungtynių metu. Turiu daug žmonių komandoje, gilią 12 žaidėjų rotaciją. Niekas nedaro per daug darbo. Jeigu tiesiog išpildai tau skirtą rungtynių plano dalį, nutiks geri dalykai. Tą ir stengiuosi daryti.“

Po trijų turų žalgiriečiai yra iškovoję 1 pergalę ir turnyro lentelėje su gausiu būriu komandų dalijasi 8-14 vietas. Kauno klubo kelyje stovinti Atėnų „Panathinaikos“ ekipa turi viena pergale daugiau bei užima 4-8 vietą. T.Walkupo teigimu, prieš dvikovą su Graikijos komanda svarbu išpildyti smulkius dalykus.

„Manau, kad rungtynėse Stambule žaidėme tikrai gerai, o mače Kaune mums pritrūko tik kelių smulkių išpildytų detalių žaidimo plane. Kaip bebūtų, manau, žaidėme gerai, – apie praėjusios savaitės dvigubas rungtynes kalbėjo žalgirietis. – Tiesiog reikia išpildyti smulkius dalykus. Šiandien mums bus paruoštas rungtynių planas. Bandysime jį išpildyti. Vyksime į varžovų teritoriją ir bandysime pasiekti pergalę.“

Eurolygoje šiame sezone debiutavęs krepšininkas labiausiai džiaugiasi „Žalgirio“ arenoje tvyrančia Eurolygos rungtynių atmosfera.

„Visų pirma, rungtynių atmosfera yra neįtikėtina. Labiausiai įsiminė pirmųjų Eurolygos namų rungtynių atmosfera. Tą visada prisiminsiu. Buvo labai smagu, tiesiog nereali atmosfera. Labai smagu žaisti prieš tokią atsidavusią publiką“, – teigė T.Walkupas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių