Quantcast

„Vytautas“ FIBA Europos taurės starte nušlavė Rumunijos klubą

  • Teksto dydis:

Prienų-Birštono „Vytautui“ FIBA Europos taurės starte net neprireikė labiausiai patyrusio komandos žaidėjo Tomo Delininkaičio paslaugų, jog turnyre startuotų triuškinančia pergale.

Delininkaitis ramiai sėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio ir stebėjo, kaip jo komandos draugai traiško rumunus. Prieniškiai namuose Tirgu Murešo „Mures“ komandą sutriuškino 99:61.

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai ramią ateitį užsitikrino jau per pirmąją susitikimo pusę. Pirmajame kėlinyje nesulaikomai rungtyniavęs „Vytautas“ turėjo dešimties taškų persvarą, o dar labiau savo pranašumą padidino antrajame kėlinyje.

Uraganiškas puolimas, visiška Rumunijos klubo neviltis puolime ir tvirta „Vytauto“ mačo kontrolė – taip žaisdami šeimininkai per kėlinį varžovams sumetė 35 taškus ir ilsėtis patraukė turėdami dar solidesnį pranašumą (61:26).

Nors trečią ketvirtį rumunai laimėjo, tai kiek sumenkindami savo atsilikimą (50:80), tačiau po krepšiais dominavusi Šeškaus kariauna ketvirtajame kėlinyje ir vėl truktelėjo į priekį ir turnyre šventė pirmąją pergalę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių