Quantcast

„Vyčio“ krepšininkus treniruos V. Sirvydis

  • Teksto dydis:

Nors iki naujojo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezono starto liko daug laiko, Šakių „Vyčio“ komanda pasirašė sutartį su naujuoju vyr. treneriu. Juo tapo 42-ejų Virginijus Sirvydis.

„Ši komanda yra ambicinga, turi konkrečių siekių, tad mane tas tikrai tenkino. Praėjusį sezoną „Vytis“ man paliko gerą įspūdį, tik kiek nustebau, jog klubas anksti baigė pasirodymą. Tačiau toks yra krepšinis. Kitą sezoną tikslas turi būti pasiekti kuo daugiau pergalių ir pasiekti daug geresnių rezultatų“, – sakė strategas.

V.Sirvydis teigė, kad „Vyčio“ sudėtyje nuo rudens galima tikėtis išvysti ir ne vieną žaidėją iš praėjusio sezono.

„Jau netrukus po truputį pradėsime rinkti žmones į komandą. Manau, kad svarbiausia, jog mūsų kuriamas krepšinis taptų malonus akiai, greitas, nes toks vyrauja NKL, ir nešantis pergales. Mums bus reikalingi žaidėjai, sugebėsiantys gerai pataikyti ir gerai gintis. Manau, kad iš buvusios sudėties komandoje liks ne vienas ir ne du krepšininkai“, – atskleidė treneris.

Pastaruosius dvejus metus specialistas vadovavo kitai NKL žaidžiančiai ekipai – „Palangai“. Abiejų sezonų metu V.Sirvydis padėjo Palangos komandai pasiekti finalinį ketvertą. Tiesa, abu kartus teko pralaimėti pusfinalyje.

Jei 2014–2015 m. sezone palangiškiai liko be medalių, tai praėjusiame sezone V.Sirvydžio auklėtiniai pusfinalyje nusileido būsimai čempionei Marijampolei „Sūduvai-Mantingai“ ir galiausiai iškovojo bronzą.

„Man siūlė likti ir „Palanga“, ten buvo praleisti neblogi metai – pernai palypėjome laipteliu aukščiau, tačiau dabar norisi šio to daugiau“, – tvirtino V.Sirvydis.

Kiek anksčiau strategas yra dirbęs Vilniaus „Sakalų“, Utenos „Juventus“ ir Kėdainių „Nevėžio“ komandose.

„Vyčio“ ekipai praėjusį sezoną vadovavo Nerijus Zabarauskas, bet ketvirtfinalio serijoje 2:3 nusileidus Jonavos „Petrochemai-Dexterai“ su treneriu klubas atsisveikino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių