Quantcast

„Vyčio“ komanda pradėjo intensyvų pasirengimą NKL sezonui

  • Teksto dydis:

Mūsų tikslas vienas – nugalėti. Tokiu savotišku šūkiu ir tikslu Šakių „Vyčio“ komandos žaidėjai pradėjo intensyviai krauti baterijas naujam Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezonui.

Pradėję sportuoti gryname ore, o dabar dažniau į krepšinio salę užsukantys krepšininkai pastebi, kad šiemet į pirmąsias treniruotes susibūrė neįprastai daug energija trykštančių žaidėjų.

„Susirinko daug rimtų vyrukų. Smagu, kad turėsime sveiką tarpusavio konkurenciją“, – sakė ilgametis „Vyčio“ žaidėjas Paulius Beliavičius.

Komandos treneris Virginijus Sirvydis džiaugiasi, jog jo auklėtiniai yra užsivedę ir iškart kibo į darbą visomis jėgomis. „Visi dirba, stengiasi – neturiu jokių priekaištų. Gali būti, kad ateis momentas, kai jėgos kiek nusės, bet tai natūralu – turėsime sočiai laiko viską atstatyti“, – teigė treneris.

Su komplektacijos darbus įpusėjusia „Vyčio“ komanda šiuo metu treniruojasi dešimt žaidėjų, iš kurių šeši yra pasirašę sutartis: Edvinas Jezukevičius, Rokas Čepanonis, Edgaras Stanionis, Ernestas Serkevičius, Marijus Užupis ir P.Beliavičius.

V.Sirvydis teigia, jog pagrindinė misija dabar yra rasti papildymą sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje.

„Laukiame dar kelių naujų žmonių ir tuomet matysime aiškų komandos vaizdą. Jau norisi pradėti draugiškas rungtynes, kurių metu atsiskleistų aiškiau, kuria kryptimi turime judėti ir ką turime pagerinti“, – kalbėjo strategas, kurio auklėtiniai kontrolinių mačų maratoną pradės jau rugsėjo 1 dieną.

Draugiškų rungtynių ciklą „Vytis“ pradės maču su LSU krepšininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių