Quantcast

Trauma: S. Galdikas serijoje su „Lietuvos rytu“ neberungtyniaus

  • Teksto dydis:

Čiurnos traumą patyręs pagrindinis Klaipėdos "Neptūno" centras Simas Galdikas LKL pusfinalio serijoje su Vilniaus "Lietuvos rytu" į aikštę nebežengs. Klaipėdiečiui pirminiai atlikti tyrimai nėra itin blogi - koją rentgenu peršvietę medikai lūžių nepastebėjo, tačiau čiurna yra labai ištinusi, krepšininkas vaikšto tik su ramentais.

"Krepšininkas negali priminti kojos. Belieka susitaikyti su tuo, kad serijoje su "Lietuvos rytu" Simas Galdikas mums padėti nebegalės, tačiau reikia daryti viską, kad jis mums gelbėtų kitoje serijoje: arba su Kauno „Žalgiriu“ LKL finale, arba su Utenos "Juventus" dėl trečios vietos", - pabrėžė "Neptūno" komandos treneris Kazys Maksvytis.

Jis pripažino, kad Simo praradimas - didžiulis, tačiau reikia tai pamiršti ir bandytis kautis be jo.

"Penktadienį bus atlikti papildomi tyrimai ir paaiškės, kaip stipriai patempti čiurnos raiščiai ir kiek laiko Simas bus priverstas ilsėtis. Reikia ruoštis ketvirtosioms LKL pusfinalio rungtynėms ir bandyti parengti dvikovos planą be Simo. Daugiau progų pasireikšti turės Vytautas Šarakauskas ir Ivanas Neliubovas", - sakė K. Maksvytis.

Traumą S. Galdikas patyrė Vilniuje per trečiadienį vykusią LKL pusfinalio akistatą. Neptūnietis ketvirtajame kėlinyje nusileido ant parketo ir kryptelėjo čiurną bei aikštėje nebepasirodė. Jo trūkumas atsiliepė - "Neptūnas" šias rungtynes pralaimėjo vos 7 taškų skirtumu - 89:96 ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka santykiu 1:2.

Ketvirtosios LKL pusfinalio rungtynės vyks šeštadienį 18.15 val. Klaipėdoje, "Švyturio" arenoje. Jeigu "Neptūnas" iškovos pergalę, tada lemiamas susitikimas dėl patekimo į finalą vyks pirmadienį Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių