Quantcast

Tel Avive Lietuvos krepšinio rinktinę palaikys bent trys šimtai aistruolių

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė netrukus rinksis į pirmąją pasiruošimo Europos čempionatui stovyklą Palangoje, o rugpjūčio 31 dieną jau stos ir į pirmąją Europos pirmenybių grupės dvikovą prieš Gruzijos rinktinę. Į Tel Avive vyksiančias grupės varžybas planuoja susirinkti bent trys šimtai sirgalių iš Lietuvos.

„Šiuo metu yra trys šimtai žmonių kurie važiuoja į grupės varžybas Tel Avive. Kiek sirgalių susirinks į atkrintamąsias Stambule dar tiksliai nežinome, tačiau tas mūsų skaičius bus mažesnis. Nepaisant to, Izraelyje turėsime tikrai smagią minią. Trys šimtai žmonių nėra mažas skaičius ir tai yra tikrai daugiau negu aš tikėjausi. Arenoje turime rezervavę tribūną, kurioje telpa 344 sirgaliai, tai labai kviečiu fanus, kurie dar mąsto, važiuoti palaikyti rinktinės prisijungti prie mūsų ir užpildyti tas likusias vietas“, – prisijungti prie sirgalių būrio ragino Tomas Balaišis-Sėkla.

Iš pradžių apie grupės varžybas kiek skeptiškos nuomonės buvęs T.Balaišis tikina, kad nors tai ir tolimiausia vieta iš valstybių, kur vyks čempionatas. Tačiau viliasi, kad tiesioginis skrydis, Izraelyje laukiantis puikus oras ir graži gamta atpirks ir pritrauks dar daugiau sirgalių palaikyti Lietuvos rinktinės.

Europos čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis. Lietuviai grupės kovas pradės B grupėje kartu su Ukrainos, Izraelio, Gruzijos, Italijos ir Vokietijos ekipomis. Į antrą etapą pateks po keturias stipriausias grupės komandas.

Sirgaliai, norintys rezervuoti bilietus, dar turi laiko ir gali kreiptis į T. Balaišį-Sėklą elektroniniu paštu sekla@audros.pranasai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių