Quantcast

Susituokė 10 metų kartu žaidusios garsios krepšininkės

Viena geriausių WNBA pirmenybių žaidėjų Diana Taurasi iš Fynikso „Mercury“ susituokė su buvusia savo komandos drauge Penny Taylor, kuri šiuo metu dirba klubo valdyboje.

D. Taurasi vestuvių dieną pavadino viena laimingiausių dienų, kurią ji yra turėjusi. „Mes esame labai laimingos. Tai buvo vienas iš tų atvejų, kai mūsų šeimos buvo kartu, susirinko visi žmonės, kuriuos mes mylime ir dėl kurių rūpinamės“, – pasakojo D. Taurasi. 

34-erių metų 183 cm ūgio krepšininkė visą savo karjerą praleido „Mercury“ komandoje, kuri 2004 metais gynėją pasikvietė pirmuoju naujokų biržos šaukimu.

D. Taurasi ir 35-erių metų P. Taylor komandos draugėmis buvo 10 sezonų, o praėjusiais metais P. Taylor nusprendė baigti karjerą ir buvo pasamdyta kaip komandos direktorė žaidėjų tobulėjimo srityje.

D. Taurasi pripažino, kad anksčiau pora savo santykius slėpė nuo viešumos, kadangi nenorėjo, jog dėl to iškiltų problemų.

D. Taurasi 7 kartus dalyvavo WNBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse ir kartą tapo lygos MVP. 

Abi krepšininkės kartu 2007, 2009 ir 2014 metais triumfavo WNBA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Negi nėra normalių naujienų

kl

kl portretas
Kazkodel nestebina lietuvaiciu komentarai.......

Tikrai ateina pasaulio pabaiga

Tikrai ateina pasaulio pabaiga portretas
Kam niekinamas šis žodis -- susituokė? Susituokti gali tik vyras ir moteris. Iškrypėlės. Ar gali pidarai ir leisbės tuoktis?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių