Quantcast

Supykdytas pralaimėjimo prabilo apie permainas

„Per visą savo karjerą dar neturėjau tokios komandos, kur 60 proc. žmonių neatiduota savęs, o žaidžia tik tam, kad žaistų“, - piktinosi Virginijus Šeškus.

Prienų-Birštono „Vytauto“ trenerį nuvylė bejėgiškas auklėtinių pralaimėjimas akistatoje su Kauno „Žalgiriu“.

„Aišku, pralaimėjome stipresnei komandai, tačiau taip pralaimėti tiesiog negalima. Komandai reikia daug naujų vėjų. Arba treneris nesugeba kažko, arba žaidėjai“, - pareiškė V.Šeškus.

Jo vadovaujama „Vytauto“ ekipa sekmadienį LKL čempionato rungtynėse Kaune net 43 taškų skirtumu nusileido „Žalgiriui“. „Labai vėlavom komplektuodami ekipą, nes nežinojome biudžeto ir susirinkome tą, ką galėjome. Žinoma, kažkur buvo ir mano klaidų. Iš vienų žaidėjų tikėjausi daugiau nei gavau, - dėstė V.Šeškus. - Šnekėsim su vadovybe, mes jau darom pakeitimus“.

Tuo tarpu „Žalgirio“ strategas Š.Jasikevičius buvo kur kas pakilesnės nuotaikos.

- Treneri, kaip vertinate rungtynes?

- Manau, kad daugiau mažiau pasiekėme ko norėjome. Visi žaidė tiek, kiek ir palnuota. Bandėme į žaidimą įvesti kai kuriuos krepšininkus, kurie gavo mažiau minučių Maskvoje. Kaip visada stengėmės padėti jauniems žaidėjams integruotis į komandą. Manau, kad kažkiek tas pavyko.

– Tuomet kodėl visai nerungtyniavo jaunasis Martynas Arlauskas?

– Šiai dienai M.Arlauskas yra už pagrindinio dvyliktuko ribų, nes visi žaidėjai yra daugmaž sveiki.

– O kiek sveikas įžaidėjas Dee Bostas?

– Jis nėra 100 proc. pasiruošęs. Taip, jis šiandien pasirodė aikštelėje. Jis braunasi, nori žaisti. Aš kaip treneris gaunu „žalią šviesą“ iš medikų, todėl kiekvienoje situacijoje bandau jį integruoti į mūsų žaidimą. Trečio kėlinuko pabaigoje jis vėl kažką pajuto, todėl dabar ir vėl reikia laukti rytojaus ir žiūrėti kokia bus situacija. Nemanau, kad D.Bostas šiai dienai yra pasiruošęs žaisti Eurolygoje.

– Rungtyniavote įvairiais penketais. Ar galima sakyti, jau jau yra rengiamasi antradienio rungtynėms su „Barcelona“?

– Nekreipčiau dėmesio į šių rungtynių penketukus. Sakau, norėjosi neperkrauti vyrų, nes vakar kelionė, nors ir skridome užsakomuoju reisu, tačiau 2,5 val. važiuoti iš miesto į oro uostą ir iškart po to analizuoti rungtynes nėra gerai. Todėl norėjau, kad šiandien žaistų vis po lygiai, norėjau sutaupyti vyrų energiją, nes dabar savaitė laukia tikrai įspūdinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių